Βαθμολογία

Μεγάλη νίκη για την Δήμητρα Γιάννουλης, απέναντι στον μαχητικό Ευαγγελισμό

Ένα πραγματικό ντέρμπι διεξήχθη το Σάββατο (10/2) στο γήπεδο της Γιάννουλης ανάμεσα στην τοπική Δήμητρα και την Αναγέννηση Ευαγγελισμού.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι παρά τις σημαντικές απουσίες που είχαν, κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της Αναγέννησης Ευαγγελισμού και να πάρουν μία σπουδαία νίκη με σκορ 2-1.

Ένα αποτέλεσμα που ανοίγει τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες και κρατάει την Δήμητρα στη 2η θέση του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ.

Οι νικητές του κ. Μάκη Αλεξούδη παρότι είχαν αρκετές βασικές απουσίες (Μπάκος, Πατσής, Τραμπάκουλας), παρουσιάστηκαν άκρως ανταγωνιστικοί, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη παρότι ισοφαριστήκαν βρήκαν τον τρόπο στο φινάλε του ματς να πάρουν τη νίκη.

Από την άλλη ο Ευαγγελισμός του κ. Κώστα Καζάκη, που είχε και αυτός με τη σειρά του απουσίες (Λιούρας Λαυρ., Λιούρας Σ., Τσάτσος), εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε δύσκολα στη Γιάννουλη. Σίγουρα η εμφάνιση ήταν πειστική για τον Ευαγγελισμό που όμως αν και μόχθησε πάρα πολύ, έφτασε μία ανάσα από το θετικό αποτέλεσμα, στο τέλος δεν κατέφερε να αποσπάσει κάτι, παρά μόνο τα θετικά σχόλια για την αγωνιστικότητά του.

Στο 30’ ο Γραβάνης για την Γιάννουλη βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, σωτήρια ήταν η επέμβαση του Χανανά. Δύο λεπτά αργότερα ο πολύ καλός Καρέλας έκανε την ατομική ενέργεια μπήκε στην αντίπαλη περιοχή από τα δεξιά, ανατράπηκε από τον Ντόκο, ο ρέφερι έδωσε πέναλτι και ο Χατζηγρηγορίου Κ. με πέναλτι άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στο 41’ ο Χατζηγρηγορίου Κ. έκανε νέο σουτ, μπλόκαρε ο Χανανάς. Στην επανάληψη στο 52’ σουτ ο Τόλιος για τον Ευαγγελισμό, έδιωξε ο Κοτλής. Πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε ένα μακρινό σουτ που πέρασε άουτ.

Στο 68’ ο Δαούλας έκανε το σουτ από καλή θέση, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Για να φτάσουμε στο 75’ όταν ο Τόλιος έκανε ωραία σέντρα από τα δεξιά και στο δεύτερο δοκάρι ο νεαρός Γκαντούνας που είχε περάσει ως αλλαγή με πλασαριστό σουτ έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1.

Η Γιάννουλη πίεσε στα τελευταία λεπτά και στο 86’ έχασε ευκαιρία πολύ μεγάλη με τον Χατζηγρηγορίου Τ. που πέρασε άουτ, ύστερα από αδράνεια της άμυνας του Ευαγγελισμού.

Στο επόμενο λεπτό ο Καλογιάννης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Χανανά με τον έμπειρο Βιλανάκη με ψύχραιμο σουτ να κάνει το 2-1 μέσα σε πανηγυρισμούς.

Δήμητρα Γιάννουλης (Μάκης Αλεξούδης): Κοτλής, Χατζηγρηγορίου Κ. (46’ Χατζηγρηγορίου Τ.), Μπλιάμπλιας, Τσεκούρας, Κουρούτσαλης, Τάφα, Καρέλας, Μπάμπαλης, Δαούλας (77’ Καλογιάννης), Γραβάνης (85’ Βιλανάκης), Τσακνάκης (64’ Τσαναχτσίδης).

Αναγέννηση Ευαγγελισμού (Κώστας Καζάκης): Χανανάς, Μπουσνάκης (46’ Γκαντούνας – 79’ λ.τρ. Καντολλάρι), Γκαραβέλης, Ντόκος, Λαγιόκαπας Λουκ., Βαλατσός, Γραμμένος (72’ Πρακατές), Μπαλατσός (72’ Κότυλης), Λαγιόκαπας Ευρ., Τόλιος, Φάκας (46’ Παλάσκας).

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Γκαρέλης, Δεδικούσης.