Βαθμολογία

«Ψήλωσε» σε ποιότητα και εμπειρία στα μετόπισθεν η Αστραπή Νέας Πολιτείας

Την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού Δημήτρη Σιάτρα ανακοίνωσε η Αστραπή Νέας Πολιτείας με παραστάσεις σε Β’ και Γ’ Εθνική. Ο σύλλογος δυναμώνει σημαντικά ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΛ.

Επίσης στο σύλλογο θα αγωνίζονται και οι νεαροί Χαζιζάι και Γούσιας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

"Μία πολύ σημαντική προσθήκη πραγματοποίησε η Αστραπή Νέας Πολιτείας. Η ομάδα μας απέκτησε τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Σιάτρα που έχει παραστάσεις τόσο από την Β’ αλλά και την Γ’ Εθνική κατηγορία!
 
Μία προσθήκη που έρχεται να δώσει ποιότητα και εμπειρία στα μετόπισθεν, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΛ.
 
Τελευταία ομάδα του Σιάτρα ήταν ο Μαγνησιακός, όπου πανηγύρισε το περασμένο καλοκαίρι την άνοδο στη Γ’ Εθνική και αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα όσο ο σύλλογος του Βόλου κατέβηκε στις επίσημες υποχρεώσεις του στο πρώτο μισό της σεζόν για φέτος.
 
Ο Σιάτρας γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου 1989 και έχει θητεύσει σε επαγγελματικές και εθνικές κατηγορίες. Χαρακτηριστική ήταν η θητεία του στον Τύρναβο, στον οποίο έμεινε για οκτώ χρόνια (από το 2007 μέχρι το 2015) και τον ακολούθησε από τη Δ’ ως τη Β’ Εθνική.
 
Κατόπιν αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, τον Παναργειακό, το Βελούχι, τον Αετό Μακρυχωρίου και στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας με τον Φαλανιακό. Τελευταία του ομάδα ήταν Μαγνησιακός, στον οποίο αγωνίστηκε τόσο στην Α’ ΕΠΣΘ όσο και στη Γ’ Εθνική.
 
Το δελτίο του Σιάτρα έχει εκδοθεί και θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ματς με τον Αετό Αετολόφου εκτός έδρας το Σάββατο (10/2)".
 
Απέκτησε και Χαζιζάι – Γούσια
 
"Με την ομάδα μας θα αγωνίζονται και δύο ακόμη νεαροί ποδοσφαιριστές.
 

 
Ο λόγος για τον Γκάμπριελ Χαζιζάι (16/3/2001) που είναι μεσοεπιθετικός και προέρχεται από τον Τοξότη, ενώ έχει επίσης αγωνιστεί στους νέους της ΑΕΛ, στην Ομόνοια και την Ακαδημία Πλίτση.
 
Επίσης στην Αστραπή ανήκει πλέον και ο Χρήστος Γούσιας (22/6/2005) που είναι πλάγιος μπακ και τελευταία του ομάδα ήταν η Δόξα Αργυροπουλίου.

Το Δ.Σ. της Αστραπής Νέας Πολιτείας καλωσορίζει τα νέα μεταγραφικά απόκτημα και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!

Κατά την παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων τους καλωσόρισε ο πρόεδρος της Αστραπής Νέας Πολιτείας κ. Χρήστος Καραμούτης".