Βαθμολογία

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Αχιλλέας Φ. και Όλυμπος Γόννων

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στο Στάδιο Φαρσάλων ανάμεσα στον τοπικό Αχιλλέα και τον Όλυμπο Γόννων (1-1).

Της Βάσως Γκατζούλη

Παρότι παρέμεινε η ισοπαλία μέχρι το τέλος, το παιχνίδι τα είχε όλα, δύναμη, πάθος, αγωνιστικότητα και για τις δύο ομάδες και ευκαιρίες. Στο πρώτο μέρος σημειώθηκαν και τα δύο γκολ.

Στην επανάληψη όλα κρέμονταν στην κόψη του ξυραφιού, αφού η κάθε ομάδα πίεζε και πάλευε για το νικητήριο γκολ, κάτι που όμως μέχρι το τέλος δεν έγινε.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Αχιλλέα στο 22’ όταν ύστερα από την ωραία πάσα του Ποτόσογλου, ο Καρβούνης έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.

Στο 28’ το ένα – δύο έκανε ο Σερίφης με τον Βαγγέλη Μπούμπουλη, ο τελευταίος έδωσε για τον Γιώργο Ζαϊρέ που με ωραίο σουτ έκανε το 0-1.

Στο 34’ ο Σερίφης ανέτρεψε τον Παπακωνσταντίνου, ο διαιτητής κ. Σούλης που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων (με την πολύ καλή παρουσία και των δύο βοηθών) έδωσε την παράβαση και ο Κώστας Τσιάκος εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1.

Στο 55’ πολύ καλό σουτ του Τσιάκου, μεγάλη ευκαιρία για τον Αχιλλέα να μπει μπροστά στο σκορ, μεγάλη επέμβαση από τον Γιώργο Μπαρμπαγιάννη σε κόρνερ.

Στο 60’ ύστερα από πάσα του Καρβούνη, μεγάλη ευκαιρία χαμένη για τον Παπακωνσταντίνου που έκανε το σουτ, από θέση τετ α τετ έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 65’ εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του πολύ καλού Νίκου Γελαλή και εξαιρετική επέμβαση του Γεωργαντζά σε κόρνερ.

Από μία καλή ευκαιρία είχαν προς το τέλος του αγώνα και οι δύο ομάδες. Αρχικά στο 73’ για τον Όλυμπο Γόννων, όταν ο Αθανασιάδης βρέθηκε μόνος του μέσα στη μικρή περιοχή, ολιγώρησε όμως για να κάνει το σουτ και να βρει δίχτυα.

Και στο 78’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη για τον Αχιλλέα, με τον Κρικώνη από θέση ισχύος να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

*Ο Αχιλλέας Φαρσάλων ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε στο 90' ο Αποστολάκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Γεωργαντζάς, Ποτόσογλου, Σώκος, Αποστολάκης, Τλούπας, Αετόπουλος, Γκουγκουλιάς (62’ Κρικώνης), Παπακωνσταντίνου, Καρβούνης (72’ Σταμπουλής), Τσιάκος, Κερμελίδης (80’ Κομισόπουλος).

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Μπούμπουλης Α., Κακούσιος, Ζαϊρές (62’ Κόκρας), Σέντζας, Περδίκης, Σερίφης, Αλεξίου, Γελαλής (87’ Κίτσιος), Μπούμπουλης Β. (62’ Αθανασιάδης), Κωστούλας.

Διαιτητική τριπλέτα: Σούλης, Ντάνταλης, Κοσμάνος.