Βαθμολογία

Εύκολη νίκη για τον Π.Ο.Ε.

Για την 20η εμβόλιμη αγωνιστική της μεγάλης τοπικής κατηγορίας της Λάρισας, ο ΠΟ Ελασσόνας νίκησε με συνοπτικές διαδικασίες την Δόξα Αργυροπουλίου με 5-0.

Οι ποδοσφαιριστές του Ζήση Ζιάγκα προηγήθηκαν με 2-0 μέσα σε δύο λεπτά με γκολ του Παλάσιος (22’ , 23’ ) που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παλάσιος θα βρει και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα, κάνοντας το 3-0 με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ (65’).

Στο 76’ ο Μπούσιας με κοντινή προβολή θα κάνει το 4-0 μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ το κερασάκι στην τούρτα θα το βάλει ο Μουλτσιάς με κοντινό πλασέ μετά από πάσα του Γκαμπέτα (81’).

Η ομάδα της Ελασσόνας αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές και νέα πρόσωπα στη σύνθεση της, κάνοντας με αυτό τον τρόπο συντήρηση δυνάμεων για το ντέρμπι κορυφής της Κυριακής (11/2) όπου θα υποδεχθεί την πρωτοπόρο της βαθμολογίας ομάδα της Ανθούπολης.

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος (68’ Πέρπερας), Μπούσιας, Κορτσάρι, Μαλάκος (61’ Γκανάτσιος), Κριεζής (61’ Τσιπλικιάρης), Καραμούλας, Γκαμπέτας, Κουκούλης, Παλάσιος (68’ Ιγγλέζος), Κωνσταντινίδης, Ρολντάν (61’ Μουλτσιάς).

Δόξα Αργυροπολίου (Γιώργος Τζαφέρης): Κιλιργιώτης, Κίτσος Π., Λάλλος (57’ Μπρίκι), Κίτσιος Δ., Φουρκιώτης, Τσιρογιάννης, Κατσαρός (74’ Δεμίσης), Κάσα, Καραστέργιος, Τσιάγκος, Γουρνάρης.

Ανδρέας Νικούλης
ΠΗΓΗ