Βαθμολογία

Πλησιάζει την κορυφή η Αναγέννηση Ευαγγελισμού!

Σε εξ’ αναβολής αγώνα την Τετάρτη (7/2) για τον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ και την 11η αγωνιστική, η Αναγέννηση Ευαγγελισμού επικράτησε με σκορ 0-2 της Δόξας Βαλανίδας σε αγώνα που διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο της Γιάννουλης.

Της Βάσως Γκατζούλη

Δόξα Βαλανίδας και Αναγέννηση Ευαγγελισμού αναμετρήθηκαν σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και όσο και αν προσπάθησαν οι δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο, η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι, αφού το γήπεδο ήταν πολύ σκληρό.

Πολύ νωρίς μπήκαν νωρίς στο σκορ οι φιλοξενούμενοι που ανέβηκαν σημαντικά στην βαθμολογία και βλέπουν ψηλά, μειώνοντας τη διαφορά από την 2η θέση.

Το 0-1 έγινε στο 12’ ύστερα από την κεφαλιά του Μπαλατσού, ο έμπειρος Δημήτρης Τόλιος με σουτ έκανε το 0-1.

Επτά λεπτά αργότερα, ο Χάρης Φάκας έκανε το σουτ από κοντά που έφυγε άουτ, ενώ στο 35’ ωραία ενέργεια του Τόλιου και πάλι ο Φάκας δεν βρήκε δίχτυα.

Το ματς ισορρόπησε στη συνέχεια με την Βαλανίδα να χάνει δύο ευκαιρίες στη συνέχεια, με το νεαρό Τασιόπουλο, η πρώτη στο 36’ όταν έκανε το σουτ και πέρασε παράλληλα με την εστία η μπάλα και η δεύτερη στο 37’ όταν η μπάλα πέρασε έξω από το δοκάρι.

Στην επανάληψη στο 51’ ύστερα από κόρνερ του Λαυρέντη Λιούρα, ο Χάρης Φάκας βρήκε δίχτυα για το 0-2.

Στο 58’ και 63’ πάλι χαμένα τετ α τετ του Φάκα για τον Ευαγγελισμό και στο 67’ και 79’ ο Μπαλατσός και ο Γκαντούνας έχασαν ευκαιρίες για γκολ.

Η τελευταία καλή ευκαιρία ήταν για την Βαλανίδα στο 80’ όταν το σουτ του Τέλιου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Δόξα Βαλανίδας (Βαγγέλης Μάνος): Μελετιάδης, Βαρσάμης Θ., Μηλίτσης, Καρβέλης Γ. (75’ λ.τρ. Αδάμου), Καρβέλης Αν., Τέλιος, Τσαμούρας (55’ Θάνος), Τσιάτρης (75’ Αργυρίου), Βαρσάμης Γ., Σταυρακάκης (75’ Λαδόπουλος), Τασιόπουλος (55’ Ευστρατιάδης).

Αναγέννηση Ευαγγελισμού (Κώστας Καζάκης): Χανανάς, Μποσνάκης, Γκαραβέλης, Ντόκος, Βαλατσός, Γραμμένος (52’ Γκαντούνας), Λαγιόκαπας Ε. (70’ Καντολάρι), Μπαλατσός (62’ Πρακατές), Τόλιος, Φάκας (70’ Κότυλης), Λιούρας (70’ Λαγιόκαπας Λ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Γκόγκος, Νάκας, Μπλιώνας.