Βαθμολογία

Όμορφη βραδιά για τον Αετό Μακρυχωρίου

Παρουσία πλήθους κόσμου στην ταβέρνα του Μακρυχωρίου «Στου Αιώνα την παράγκα», έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα ο Αετός Μακρυχωρίου που οδεύει προς την επιστροφή του στο Α’ τοπικό.

Της Βάσως Γκατζούλη

Άψογοι οικοδεσπότες ήταν ο πρόεδρος της ομάδας κ. Βαγγέλης Πιτσιάβας και ο αντιπρόεδρος κ. Κώστας Πιτσιάβας.

Την μεγάλη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτά πρόσωπα καθώς και δημοτικοί και τοπικοί άρχοντες και οι χορηγοί που στηρίζουν την μεγάλη προσπάθεια του Αετού.

Στην όμορφη βραδιά ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς τομέα και Αγροτικής Οικονομίας κ. Δημήτρης Τσέτσιλας με καταγωγή από το Μακρυχώρι με παρουσία στον Αετό ως παίκτης και ως προπονητής.

Εκεί βρέθηκαν ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Καθαριότητας κ. Γιώργος Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος Oικονομικών κ. Νικόλαος Μητσογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Γκατζόγιας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τεμπών κ. Μιχάλης Λίταινας.

Την ΕΠΣΛ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Γκουτζαμάνης. Στην εκδήλωση ήταν ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης & Αστικού-Περιαστικού Πρασίνου και πρόεδρος του Ολύμπου Γόννων κ. Θανάσης Καραναστάσης.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης οι χορηγοί. Ο κ. Κωνσταντίνος Ζησόπουλος (βουλκανιζατέρ), ο κ. Κωνσταντίνος Πουτσιάκας (κοτόπουλα Πίνδος), ο κ. Γιώργος Γκαμπούρας (χωματουργικά), ο κ. Μιχάλης Αβέλλας (Φάρμα Αβέλλα) και ο κ. Γιάννης Πλιούτσιας (σχολή οδηγών).

Εκλεκτό φαγητό για όλους περιελάμβανε το μενού και πολύ γέλιο. Τρία φλουριά για τους τυχερούς (Πέππας, Στάμος, Σουπεκιώτης).

Το athleticlarissa ήταν εκεί και σας μεταφέρει χαρακτηριστικές εικόνες.