Βαθμολογία

Τα λιοντάρια «λύγισαν» τον Αστέρα Μελισσοχωρίου

Το Ελευθεραί ήταν εκείνο που πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης (1-0) απέναντι στον Αστέρα Μελισσοχωρίου που κάνει πορεία πρωταθλητισμού.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το πρώτο μέρος είχε μία και μοναδική ευκαιρία για τους γηπεδούχους αφού από ασυνεννοησία στην άμυνα του Αστέρα, αμυντικός την έστειλε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν κυρίως κέντρου με δύναμη και πάθος, οι γηπεδούχοι έπαιξαν περισσότερο μαχητικά από την αρχή μέχρι το τέλος. Ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα.

Στο 53’ ο Τσιαντούλης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Χριστώνης από κοντά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη στο 60’ καλό κόρνερ του Θεοδώρου έδιωξε με τα πόδια ο Κουκούτσης.

Στο 69’ η πολύ ωραία ενέργεια του Πέτρου Τσεκούρα, που πέρασε την άμυνα με ιδανικό πλασέ στην απέναντι γωνία έκανε το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως σημαντικό ρόλο για τη νίκη στο Ελευθεραί έπαιξε η αμυντική γραμμή, που λειτούργησε άψογα με κορυφαίους τους Χρήστο Αρβανίτη και Αποστόλη Σεΐζη.

Το Μελισσοχώρι προσπάθησε με όσες δυνάμεις είχε και στο 70’ ο Ράπτης έκανε το σουτ και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 80’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη με τον Θεοδώρου, ύστερα από την ωραία ασίστ του Σπανού που δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο επόμενο λεπτό το σουτ του Παπαδούλη, έδιωξε με τα πόδια ο έμπειρος Καραποστόλης και εκεί όπου θα μπορούσε να ισοφαρίσει το Μελισσοχώρι ήταν στο 82 όταν υπήρξε σύγχυση στην περιοχή του Ελευθεραί, με τον Τσιαντούλη να κάνει το σουτ εξ’ επαφής και η μπάλα να χτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι.

ΑΟ Ελευθερών (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Καραποστόλης, Σεΐζης, Αετόπουλος, Ντουρουντάκης, Τσιούτσας, Αρβανίτης, Καραγκιόζης, Τσεκούρας (87’ Μαντζώνης), Θεοδώρου (91’ Μακρίδης), Σπανός, Σαλοκανάς (72’ λ.τρ. Χλόπτσιος).

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Κώστας Μπακατσής): Κουκούτσης, Νικολαΐδης, Καραπαρίσσης, Κολοβός, Αβδουλάς, Γουργιώτης, Κατσικάρης (46’ Ράπτης – 80’ Βόρφι), Τσιαντούλης, Καραμάνος (90’ Σπανός), Χριστώνης, Βασιλειάδης (46’ Παπαδούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Καρακώστας, Δεδικούσης.