Βαθμολογία

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κόκκορα…

Ένα εύκολο πρωινό είχε η Αστραπή Νέας Πολιτείας, αφού επιβλήθηκε με το ευρύ σκορ 6-1 (από ημίχρονο) του Απόλλωνα Γαλήνης για τον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ και την 13η αγωνιστική.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς διεξήχθη με πολύ καλές καιρικές συνθήκες, με τον έμπειρο φορ της Αστραπής Δημήτρη Κόκκορα να σημειώνει τα τέσσερα από τα έξι γκολ της ομάδας του. Σκόραραν και οι Δαλλιός - Τσιάρας.

Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην πρώτη φάση του ματς από την Γαλήνη, στη συνέχεια ανέβασαν «στροφές» και σημείωσαν έξι γκολ σε ένα ημίχρονο, με την επανάληψη να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Στο 1’ από φάουλ που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι, ο Βισβίκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για το 0-1. Στο 11’ ήρθε η ισοφάριση. Ο Τσανάς έκανε το σουτ, απέκρουσε ασταθώς ο Ζυγούρης και από κοντά ο Κόκκορας έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Δύο λεπτά μετά από πάσα του Τσανά, ο Κόκκορας και πάλι με σουτ έφερε την ομάδα του σε θέση οδηγού (2-1). Στο 15’ ο Δαλλιός έκανε μία ωραία σέντρα – σουτ με τον Ζυγούρη να μπλοκάρει. Στο 19’ σκαφτή μπαλιά του Τσανά στον Κόκκορα και ο τελευταίος με εξαιρετικό σουτ έστειλε τη μπάλα στο «γάμα» για το 3-1.

Στο 31’ ωραίο σουτ ο Κόκκορας και 4-1. Στο 39’ ο Κολοβός για τη Γαλήνη έκανε ένα μακρινό σουτ, εντυπωσιακή ήταν η απόκρουση του Τσιάρα σε κόρνερ.

Το 5-1 σημειώθηκε στο 39’. Ωραία μπαλιά του Κατσιάνου στον Δαλλιό, ο τελευταίος μπήκε μέσα στην περιοχή με ωραία ατομική ενέργεια και με ιδανικό τελείωμα σκόραρε.

Το τελικό 6-1 σημειώθηκε στο 41’ μετά από μπαλιά του Βλησαρούλη στον Τσιάρα, που με ιδανικό τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη οι νικητές έχασαν ευκαιρίες για γκολ, έχοντας την κατοχή της μπάλας, με τους προπονητές της Αστραπής να κάνουν αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές – Θανάσης Τσουμάνης): Τσιάρας Θεοφ., Σταθάκος, Τσιάρας Αθ. (46’ Παπάγγελος), Κατσιάνος, Μακρής, Βλησαρούλης, Αλευράς, Αρχοντής (46’ Γκαντέλας), Κόκκορας (50’ Γούσιας), Τσανάς (46’ Τσακμάκης), Δαλλιός (50’ Χαζιζάϊ).

Απόλλων Γαλήνης 2016 (Βασίλης Καψούρης): Ζυγούρης, Κολοβός, Τζήκας, Κωστούλας, Γκουλιάκος, Χατζόπουλος, Μπαλανίκας, Βισβίκης (57’ Γκέκας), Κωστόπουλος, Καψούρης, Κουρέτσος.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπατζιανούλης, Κοτούμπας, Τσακνάκης.