Βαθμολογία

Δοξάστηκε η Αμυγδαλή με κορυφαίο τον Βούζα!

Δόξα Αμυγδαλής και Δόξα Ραχούλας αναμετρήθηκαν με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 3-1 έχοντας κορυφαίο παίκτη η Αμυγδαλή τον Αντώνη Βούζα, πήρε μία μεγάλη νίκη απέναντι στην μαχητική Ραχούλα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Άτυχη στάθηκε η γηπεδούχους ομάδα από πολύ νωρίς στο 3’ αφού τραυματίστηκε ένας κακός παίκτης ο Φλάβιο Κολέτσι στο κεφάλι. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από την γιατρό του αγώνα, έμεινε τουλάχιστον για επτά λεπτά εκτός του ματς, στη συνέχεια πέρασε και πάλι όμως τραυματίστηκε εκ νέου και βγήκε οριστικά για να μεταφερθεί στο κέντρο υγείας όπου και του έγιναν ράμματα.

Στο 13’ πολύ ωραία ενέργεια του Αντώνη Βούζα μέσα στην περιοχή, για τον Αποστολόπουλο, αυτός έδωσε για το Νίκο Μπαμπάλη που με ωραίο σουτ έκανε το 1-0.

Στο 20’ καλό σουτ του Νταφούλη για την Ραχούλα, η μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα, το σουτ του Γκιούρη πάνω στη γραμμή έσωσε ο Γραμμενίδης.

Στο 27’ ο Ζάτσε έκανε το σουτ όμως ο Κοσμάς τον σταμάτησε με τα πόδια. Στο 34’ καλό σουτ του Βούζα έφυγε σε κόρνερ το οποίο εκτελέστηκε και ο Βέις έκανε το σουτ που πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 42’ μετά από το γέμισμα του Αποστόλη Κοσμά, ο Αντώνης Βούζας εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πέρασε την άμυνα, στόπαρε ιδανικά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στην επανάληψη πίεσε η Ραχούλα, όμως η Αμυγδαλή πέτυχε και το τρίτο τέρμα στο 61’ όταν ωραία σέντρα έβγαλε ο Βούζας μέσα στην περιοχή και ο Ντίνος Μπίλης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Στο 65’ πέναλτι κέρδισε η Δόξα Ραχούλας, όταν ο Ντάφης κέρδισε πέναλτι από τον Λαρίση και το εκτέλεσε ο Νταφούλης με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 75’ πολύ καλό σουτ του Αργυρακούλη, στην απέναντι κλειστή γωνία για τον Κοσμά, αυτός έδιωξε με το ένα χέρι σε κόρνερ. Στο 78’ απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Θεοχαρούλη όπου έγινε και το τελικό 3-1.

Δόξα Αμυγδαλής (Λάζαρος Λαζαρίδης): Κοσμάς, Βέις, Κολέτσι Φ. (32’ λ.τρ. Μπίλης), Γραμμενίδης (76’ Αραμπατζής), Ντινούλης (76’ Μπαζούλης), Μπαμπάλης (76’ Κολέτσι Ο.), Χατζόπουλος, Στεφανούλης, Καψάλης (62’ Ντάφης), Βούζας, Αποστολόπουλος.

Α.Ε Δόξα Ραχούλας (Κώστας Γούλας): Πριναράκης, Παπαδημητρίου, Καλαϊτζόπουλος, Δαβίδης, Λαρίσης, Γκιούρης (90’ Γελατζόπουλος), Ζάτσε (62’ Σακελλαρίου), Τζανακούλης, Νταφούλης, Θεοχαρούλης Α. (62’ Αργυρακούλης), Ρίζος (52’ Θεοχαρούλης Μ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Γκόγκος, Γκαραβέλα, Κουτίνα.