Βαθμολογία

Πολύ σημαντική νίκη για τον Αχιλλέα Φαρσάλων!

Μία πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος πέτυχε ο Αχιλλέας Φαρσάλων ο οποίος πέρασε με “διπλό” από την Πελασγιώτιδα με σκορ 2-3 και έτσι έφτασε τους 23 βαθμούς μετά από 19 αγωνιστικές και έπιασε τον Κίσσαβο Συκουρίου στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ενώ από την άλλη η Πελασγιώτιδα παρέμεινε στους 12 βαθμούς και την 15η θέση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Αχιλλέα να χάνει μια καλή στιγμή όταν ο Κερμελίδης πάτησε περιοχή όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ. Στο 10′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Τλούπα ο οποίος μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κουρτεσιώτη νίκησε τους πάντες στον αέρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 30′ όταν μετά από φάση διαρκείας και αδράνεια στην άμυνα του Αχιλλέα ο Οσμάνι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Οι παίκτες του Χρήστου Καπελιάνη έχασαν δύο καλές στιγμές όταν το πλασέ του Τσιάκου πέρασε λίγο άουτ ενώ ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Καρβούνη.

Στο 40′ όμως κατάφεραν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα όταν ο Καρβούνης εκτέλεσε φάουλ η μπάλα κόντραρε ο Παπακωνσταντίνου διεκδίκησε με τον Ευσταθίου ο τερματοφύλακας της Πελασγιώτιδας έδιωξε με τα πόδια η μπάλα κατέληξε στον Τσιάκο ο οποίος “έσπασε” την κατάλληλη στιγμή στον Σώκο και αυτός με προβολή την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν κυρίως με κάποια μακρινά σουτ τα οποία δεν βρήκαν στόχο και γεμίζοντας την μπάλα στην περιοχή. Ο Αχιλλέας στην κόντρα επίθεση έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες όταν στο 70′ ο Καρβούνης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, επέλεξε να πλασάρει έχοντας και την επιλογή της πάσας με τον Ευσταθίου να τον σταματά. Ενώ ο τερματοφύλακας της Πελασγιώτιδας έβαλε στοπ και στην προσπάθεια του Τσιάκου πέντε λεπτά αργότερα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν την ισοφάριση τις δεύτερη φορά στην αναμέτρηση στο 82′ όταν μετά από σέντρα μέσα στην περιοχή ο Φωλιάς κατέβασε την μπάλα και με σουτ νίκησε τον Γεωργαντζά. Όμως δύο λεπτά αργότερα ο Κρικώνης βρέθηκε σε θέση βολής έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-3.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Αχιλλέας Φαρσάλων έχασε ακόμη δύο καλές στιγμές με τους Κερμελίδη και Κρικώνη όμως τίποτα δεν άλλαξε και έτσι οι κιτρινόμαυροι πήραν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Πελασγιώτιδα (Σπύρος Ευαγγέλου): Ευσταθίου, Ντογκάνι (55′ Λιλελάρι), Χατζηιωάννου, Γελαλής, Ρακίπι, Σκούπρας (55′ Καλούσης), Ποτός, Φωλιάς, Οσμάνι (46′ λ.τ. Κουσιώρας), Δάσσιος, Ζήκος (86′ Νεράντζης).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης, Αποστόλης Παπαδόπουλος): Γεωργαντζάς, Ποτόσογλου, Τλούπας, Κουρτεσιώτης, Σώκος, Γκουγκουλιάς, Σταμπουλής (46′ Αετόπουλος), Καρβούνης (75′ Κρικώνης), Παπακωνσταντίνου (65′ Αποστολάκης), Τσιάκος (90′ Μπασδάνης), Κερμελίδης (90′ Κομισόπουλος).

Διαιτητές: Χήτος. Πουρουτίδης, Τσακνάκης.

ΠΗΓΗ