Βαθμολογία

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας στο Αthleticlarissa

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας και τον Χρήστο Δαϊρετζή μετά την νίκη της Κ17 της ΑΕΛ κόντρα στην Κ17 του Πανσερραϊκού πραγματοποίησε ο προπονητής των "βυσσινί" Κώστας Νεμπεγλέρας. Ο ίδιος τόνισε πως είναι χαρούμενος καθώς η ομάδα του βγάζει πράγματα τα οποία δουλεύονται στην προπόνηση, ενώ αναφορικά με την συνέχεια ανέφερε πως η ομάδα του κοιτάει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Aναλυτικά:

Αρχικά ο τεχνικός της ΑΕΛ Κ17 ρωτήθηκε την άποψή του για το παιχνίδι όπου και απάντησε τα εξής: 

" Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε εμείς σαν ομάδα είναι να μπορούμε να βελτιωνόμαστε προπόνηση με προπόνηση και να παρουσιαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι όσο το δυνατόν καλύτεροι γίνεται. Πιστεύω ότι είχαμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με εξίσου αρκετές φάσεις. Προσπαθούμε και κάνουμε πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση και αυτό είναι που με χαροποιεί."

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για την συνέχεια και την δική του οπτική γι' αυτή απαντώντας τα εξής: 

" Κοιτάξτε είναι αυτό που σας είπα και πριν, εμείς αυτό που κοιτάμε είναι η προπόνηση και να μπορούν τα παιδιά να βελτιώνονται συνεχώς. Κοιτάμε ξεχωριστά τα παιχνίδια, τώρα έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι στα Γιάννινα θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε όσο πρέπει και να προετοιμαστούμε από την αρχή της εβδομάδας ώστε να παρουσιαστούμε και εκεί έτοιμοι ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι. "