Βαθμολογία

Όμορφο ποδόσφαιρο και νίκη για την ΑΕΛ Κ17!

Παρουσιάζοντας όμορφο ποδόσφαιρο η Κ17 της ΑΕΛ επικράτησε εύκολα με 4-0 της αντίστοιχης του Πανσερραϊκου σε αναμέτρηση της Superleague K17 που διεξήχθη στο γήπεδο Μακρυχωρίου και παρέμεινε στο "κυνήγι" μιας θέσης που οδηγεί στα play off. 

Γραββάνης(δις), Βαρσάμης και Δημηνίκος οι σκόρερ της ομάδας του Κώστα Νεμπεγλέρα η οποία απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα και ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της. 
 
Tου Χρήστου Δαϊρετζή
 
 
Το ματς: 
 
Οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να παίξουν ορθολογικό ποδόσφαιρο στα πρώτα 15' της αναμέτρησης με τους "βυσσινί" να ανεβαίνουν ψηλά και να προσπαθούν να τους χαλάσουν τα σχέδια. Ο Πανσερραϊκός ως ένα σημείο το κατάφερε στα πρώτα λεπτά, ωστόσο με το πέρας του 15ου - 20ου λεπτού η ομάδα του Κώστα Νεμπεγλέρα πήρε τα "ηνία" της αναμέτρησης και έψαξε το τέρμα. Η αναμέτρηση από εκείνο το σημείο και έπειτα αποτέλεσε έναν επιθετικό μονόλογο και μια παράσταση για έναν "βυσσινί" ρόλο. Οι γηπεδούχοι αρχικά προειδοποίησαν στο 21' όταν ο Γραββάνης έπειτα από ατομική ενέργεια έκανε ένα όμορφο σουτ με τον Χηνάκη να απομακρύνει σε κόρνερ. Στην συνέχεια της ίδιας φάσης, στο 22ο λεπτό, έπειτα από την εκτέλεση του κόρνερ και αδράνεια της άμυνας του Πανσερραϊκού η μπάλα στρώθηκε στα πόδια του Βαρσάμη που με δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία της εστίας για το 1-0. 
 
 
 
Η ΑΕΛ συνέχισε στο ίδιο τέμπο, με το προβάδισμα να της δίνει "φτερά" στα πόδια. Στο 32ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματά της θέτοντας ισχυρότερες βάσεις για το τρίποντο. Ο Κουτζαηλίας είδε την κίνηση του Γραββάνη και του πέρασε έξυπνα την μπάλα με το κεφάλι με τον Γραβάνη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ να προλαβαίνει τον αντίπαλο τερματοφύλακα στην έξοδο και να γράφει το 2-0. Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Νεμπεγλέρα βρήκαν και τρίτο τέρμα στο 34', με τον Κουτζαηλία να βγάζει όμορφη παράλληλη πάσα από τα δεξιά προς τον Δημηνίκο που με όμορφο πλασέ στην κίνηση δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Χηνάκη, ανεβάζοντας έτσι τον δείκτη του σκορ στο 3-0. 
 
Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Οι δυο προπονητές πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές, θέλοντας να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε αρκετά παιδιά δεδομένου ότι το αποτέλεσμα του αγώνα είχε κριθεί από το πρώτο μισό του αγώνα. Στο 70ο λεπτό, ο Γραββάνης ανατράπηκε εντός περιοχής και εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα από την λευκή βούλα για το 4-0. Η τελευταία άξια προς αναφορά στιγμή ανήκε εκ νέου στην ΑΕΛ με τον Γκρόζο να εκτελεί φάουλ από τα όρια της περιοχής και την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Κάπως έτσι η ομάδα του Κώστα Νεμπεγλέρα κέρδισε με όμορφο ποδόσφαιρο και συνεχίζει την πορεία της ώστε να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στα play off του πρωταθλήματος K17 της Superleague. 
 
Oi συνθέσεις: 
ΑΕΛ Κ17(Κώστας Νεμπεγλέρας): Σπανός, Αρσένης(46' Μπαργιώτας), Γκρόζος, Αβραμούλης, Κουπατσιάρας, Βαρσάμης, Δημηνίκος(69' Γουγουλιάς), Κουτζαηλίας(69' Καλαθάς) Γραββάνης, Ρίζος(57' Τσακνάκης), Μπιώτης(57' Όντος)
Πανσεραϊκός Κ17(Τάσος Δέντσας): Χηνάκης, Παπαδόπουλος, Μπλατσιώτης(46' Γιαννούλης), Μπόλας(46' Ανδρεάδης), Πούγκας(77' Κουκούτσης), Γιουρίδης(25' Καμηλάλης λ.τρ.), Ιακάρης, Shera, Κωτίδης, Βασιλάκος, Καλαμπόκης