Βαθμολογία

Συνεργασία Δήμου Λαρισαίων - Παραρτήματος Ρομά με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ Θεσσαλίας

Με αφορμή την πρόσφατη προκήρυξη του Δήμου Λαρισαίων για την πρόσληψη προσωπικού στις Διευθύνσεις Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Αμαξοστασίου και Τεχνικών Έργων, το Παράρτημα Ρομά του Δήμου σε συνεργασία με το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Θεσσαλίας, παρείχαν σημαντική στήριξη στους ωφελούμενους Ρομά.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε στο Παράρτημα Ρομά ενημερωτική εκδήλωση υπό την επίβλεψη της κυρίας Ιωάννας Κατσαντώνη, υπεύθυνης για θέματα απασχόλησης, και του κυρίου Αχιλλέα Βαϊόπουλου, ψυχολόγου / εργασιακού συμβούλου του ΙΝΕ ΓΣΕΕ. Η εκδήλωση περιελάμβανε συμβουλευτική υποστήριξη για την υποβολή αιτήσεων με στόχο τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων στη σωστή συμπλήρωση της αίτησης.

Η δράση διήρκεσε τρεις ημέρες και είχε μεγάλη συμμετοχή από τους ωφελούμενους Ρομά της περιοχής. Ο Δήμος Λαρισαίων και το Παράρτημα Ρομά συνεχίζουν τη στρατηγική συνεργασία τους με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ για την υποστήριξη και ενδυνάμωση των ανέργων ωφελούμενων τους προς την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Κέντρο Κοινότητας Παράρτημα Ρομά Δήμου Λαρισαίων, Δημοσθένους 45, τηλέφωνο: 2416006922, email: kkoinotitasroma@larissa-dimos.gr.

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2021-2027» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.