
Έντονο «βυσσινί» χρώμα είχε η γνωστή ταβέρνα «Φιλλελοίνων» στο Λόφο του Φρουρίου την Πέμπτη το βράδυ. Εκεί γευμάτισε η ομάδα Νέων της ΑΕΛ, η οποία πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία στο οικείο πρωτάθλημα της Football League. Το τραπέζι πρόσφερε ο Υπεύθυνος της ομάδας Νέων Αντώνης Τσαγκάλης που είναι και επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΛ. Σύσσωμο βρέθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο προπονητής της ομάδας Κώστας Τσότσος, καθώς και ο έφορος Γιάννης Ευαγγέλου.

Στην όμορφη βραδιά ήταν και ο Γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Λουκάς Σάββα. Ευχάριστη έκπληξη για τα νέα παιδιά που είναι το αύριο της μεγάλης ΑΕΛ, η παρουσία του τεχνικού ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Μιχάλη Ζιώγα, του γυμναστή Γιάννη Μάγγου του προπονητή τερματοφυλάκων Θοδωρή Κυριακούλη και του Φυσικοθεραπευτή Γιώργου Ζαχαρή.

Το γεύμα περιελάμβανε πλούσια εδέσματα, με τον Μιχάλη Ζιώγα να λέει πως «η χρησιμοποίηση και η προώθηση των παιδιών από τη Λάρισα αλλά και την ευρύτερη περιοχή, αποτελούν μονόδρομο για την ΑΕΛ, ώστε να επανέλθει σύντομα στο δρόμο των επιτυχιών που έζησε και κατά το παρελθόν.

Το athleticlarissa βρέθηκε εκεί και σας μεταφέρει ενδιαφέροντα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη «βυσσινί» βραδιά.