Βαθμολογία

Έκοψε βασιλόπιτα ο Δαμασιακός

Γέλια, χαρές, πειράγματα και πολύ ποδοσφαιρική κουβέντα είχε στην κοπή της βασιλόπιτας του ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ που έγινε μετά την προπόνηση την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024 στο MAGAZZINO MUSIC BAR.

Την βασιλόπιτα έκοψε ο πρόεδρος του Δαμασιακού Ζήσης Δεληχάς που ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά στους παίκτες και την ομάδα με υγεία και επιτυχίες για τους κυανόλευκους.

Ο τυχερός της βασιλόπιτας που βρήκε το φλουρί, ήταν ο Μάκης Γεωργούλας που είχε έμπνευση και το έλεγε  συνέχεια στην προπόνηση πως αυτός θα βρει το φλουρί. Όπως ήταν αναμενόμενο Καρακάνος και Οικονόμου που ήταν δίπλα του, σαν "σύννεφο" τον... πλάκωσαν στις σφαλιάρες επειδή μόλις έφτασε με μεταγραφή στην ομάδα.

Στην κοπή της βασιλόπιτας, που παραβρέθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση ήταν παρόντες και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΟΔ και φίλαθλοι αλλά ο τυχερός δεν ήταν ανάμεσα τους.

Η Διοίκηση ευχαριστεί θερμά τον χορηγό ΚΕΜ (κέντρο επεξεργασίας μετάλλου) των Θωμά Τσιόγγα και Κωνσταντίνου Σούκου που έχουν την επιχείρησή τους στο 5ο χλμ Λάρισας - Κοζάνης στις εγκαταστάσεις Κατσιάνος Αβεεμ.

ΠΗΓΗ