Βαθμολογία

Εύκολη νίκη για το Καλοχώρι

Εύκολη νίκη για το Καλοχώρι με σκορ 5-0 απέναντι στους Χαλκιάδες.  Στο 15’ με εξαιρετικό σουτ του Γιώργου Έξαρχου ύστερα από κόρνερ του Δούρου έγινε το 1-0.

Στο 20’ μετά από λάθος στην άμυνα, ο Γιώργος Δάκτυλας με σουτ έκανε το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα ύστερα από κάθετη πάσα του Δάκτυλα, ο Φουσίκας πέρασε και τον τερματοφύλακα και με πλασέ έκανε το 3-0.

Στο 55’ μετά από πάσα του Δάκτυλα, ο Φουσίκας έκανε την προσποίηση στον τερματοφύλακα και το 4-0 και στο 80’ μετά από σέντρα του Φουσίκα ο Καραντώνης με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 5-0. Ευκαιρίες έχασαν οι: Νούσιος, Δούρος και Έξαρχος.

*Στο Καλοχώρι επέστρεψε ο Παναγιώτης Φουσίκας που είναι επιθετικός 33 ετών για να βοηθήσει τον τόπο του.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Μιχάλης Λίταινας): Παπαναστασίου, Ιλιάζι (46′ Μπλούφας), Νταμπαλέτσιος, Πατρίκης (46′ Ζησόπουλος), Καραντώνης, Λίταινας, Νούσιος (75′ Σαμαρίνας), Δάκτυλας (60′ Έξαρχος Α.), Δούρος (75’ Παράφορος), Φουσίκας, Έξαρχος Γ.

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Γιάννης Βασιλείου): Χαρισούλης (71′ Μαλισιώβας), Γκομοσίδης, Γκουνάρας (66′ Νασιούλας), Καϊσέρογλου, Φάτσης, Σκέσα, Ραντάτσι, Παππάς, Κανναβός (46′ Καψιώχας), Κοσμίδης, Καρατζιώτσικας.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ