Βαθμολογία

Επίσκεψη του Δημάρχου Λαρισαίων Θανάση Μαμάκου στην ΤΟΜΥ Γιάννουλης

Στην τελική ευθεία για επαναλειτουργία βρίσκεται η ΤΟ.Μ.Υ Γιάννουλης, με τις εργασίες αποκατάστασης να ολοκληρώνονται μέσα στο επόμενο διάστημα. Στις εγκαταστάσεις της Τοπικής Μονάδας Υγείας βρέθηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος, μαζί με τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, κ.Φώτη Σερέτη, προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία του έργου. 

Υπενθυμίζεται ότι οι εγκαταστάσεις της ΤΟ.Μ.Υ. Γιάννουλης, στις Νέες Εργατικές Κατοικίες, είχαν υποστεί σοβαρότατες ζημίες από τις πλημμύρες, λόγω της κακοκαιρίας Daniel, με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η μετεγκατάσταση των υπηρεσιών της Μονάδας, σε άλλο σημείο της κοινότητας, για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Τα έργα αποκατάστασης ολοκληρώνονται με γοργούς ρυθμούς και η επαναλειτουργία της μονάδας, στο κτίριο στις Νέες Εργατικές Κατοικίες, τοποθετείται χρονικά στα τέλη Φεβρουαρίου. Στη συνάντηση για την πορεία υλοποίησης των εργασιών παραβρέθηκαν, εκτός από τον Δήμαρχο Λαρισαίων και τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ, ο υποδιοικητής, Ηλίας Τσιαούσης και ο διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας, Δημήτρης Σαρατζιώτης, της 5ης ΥΠΕ, καθώς και εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο της αποκατάστασης.