Βαθμολογία

Ο Μπακασέτας έγινε 200αρης με το... 40ο του γκολ

Η επιστροφή του Τάσου Μπακασέτα στη Super League συνδυάστηκε με τη συμπλήρωση συνολικά 200 αγώνων καριέρας στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας και το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο διεθνής μέσος είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στο πρωτάθλημα στις 5 Μαΐου 2019, στην αναμέτρηση Λεβαδειακός – ΑΕΚ 0-3, όπου είχε σκοράρει και σημείωσε γκολ και στην επιστροφή του στη Super League, η οποία έγινε με τα χρώματα του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Τούμπας.

Αυτή ήταν η 168η παρουσία του στο πρωτάθλημα, ενώ την Τετάρτη (24/1) είχε κάνει και την 32η συμμετοχή του στο Κύπελλο Ελλάδος με τον Πράσινους.

Παράλληλα αυτό ήταν το 40ο του γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος, με αυτά να μοιράζονται σε 34 για τη Super League και έξι για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Το ντεμπούτο του Τάσου Μπακασέτα στη Super League είχε γίνει στις 18 Απριλίου 2010, όταν είχε μπει ως αλλαγή στη θέση του Ντάνιελ Τσέζαρεκ στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-0.

Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 49 αγώνες με την ομάδα της Αρκαδίας και έχει σημειώσει τέσσερα γκολ, ενώ έχει παρουσίες στον Άρη (10/3), στον Πανιώνιο (50/13), στην ΑΕΚ (89/19). Πλέον προσέθεσε και τις δύο συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος.

Στην καριέρα του στα ελληνικά γήπεδα έχει και 11 παρουσίες στη δεύτερη κατηγορία με τα χρώματα του Θρασύβουλου.

ΠΗΓΗ