Βαθμολογία

Ήττα στο φινάλε για την Α.Ε. Κιλελέρ

Στο 8ο λεπτό ο Θεσπρωτός απείλησε για πρώτη φορά όταν ο Ροβίνας δεν βρήκε «γεμάτα» την μπάλα στην σέντρα του Βιλάλμπα από τα δεξιά. Στο 9ο λεπτό η καρφωτή κεφαλιά του Ρούση τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μισιρλή.

Στο 30’ σε μία ομαδική προσπάθεια ο Ροβίνας υποδέχθηκε την μπάλα, είδε τον Ρούση που ξεχύθηκε από τα δεξιά και ο τελευταίος με γλυκιά σέντρα ακριβείας βρήκε τον Βιλάλμπα ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Μισιρλή για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του (1-0).

Στο 31ο λεπτό ο Πάνου σταμάτησε στην γωνία την εκτέλεση φάουλ του Κούκου στην πρώτη επικίνδυνη κατάσταση στα καρέ του Θεσπρωτού.

Το Κιλελέρ κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και στο 39ο λεπτό  έφθασαν στην ισοφάριση, ύστερα από σέντρα από τα αριστερά, ο Πάνου δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας, του έφυγε μέσα από τα χέρια και ο Αλτάνης που καιροφυλακτούσε την έσπρωξε στα δίχτυα για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα (1-1).

Στο 63ο λεπτό το σουτ του Ζελέκου σταμάτησε στον Μισιρλή. Ο Θεσπρωτός πήρε το ματς στο 89ο λεπτό με κεφαλιά του Τσιαφίτσα που είχε περάσει ως αλλαγή ύστερα από προσπάθεια του Ρούση.

Το Κιλελέρ μένει με την πικρία αφού έφτασε μία ανάσα από ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Πάνου, Ορφανός, Αγγελούλης, Κουζής (55ο Βλαχόπουλος), Κορακιανίτης, Παλαμούτσης, Ρούσης, Ροβίνας, Μπουμπούκης, Κλεμέντε (55ο Ζελέκου), Βιλάλμπα.

Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Μισιρλής, Φουρκιώτης, Μπαρούτας, Αλτάνης, Σούμπαση, Κατσαμάγκας, Βαγενάς, Κούκος, Μπάρδας, Χατζησαββίδης, Δοδοντσάκης. Έπαιξαν και οι Παπαγεωργίου Θ., Βλησαρούλης.

Με στοιχεία από το thesprotikospalmos.gr