Βαθμολογία

Τρίποντο για τον Δωτιέα Αγιάς απέναντι στον μαχητικό Ατρόμητο

Ένα ενδιαφέρον ματς διεξήχθη την Κυριακή (28/1) στο γήπεδο Αγιάς, όπου ο τοπικός Δωτιέας αντιμετώπισε τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων με τελικό σκορ 2-0.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς έγινε με αρκετό κρύο και αέρα. Οι γηπεδούχοι του κ. Γιάννη Σιάρκου κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με δύο γκολ από το πρώτο μέρος και ουσιαστικά να πάρουν από νωρίς το τρίποντο. Σε γενικές γραμμές οι γηπεδούχοι προσπάθησαν πολύ και παρότι δεν είχαν στη διάθεσή τους πολλές επιλογές από τον πάγκο, έδειξαν πως είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο που παίζει καλό ποδόσφαιρο και παλεύει όλα τα ματς με τους παίκτες που είναι διαθέσιμοι.

Από την άλλη ο Ατρόμητος του κ. Δημήτρη Μητσή αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ είχε κάποιες πολύ καλές στιγμές για γκολ, όμως οι παίκτες του δεν μπόρεσαν από εύκολες σχετικά θέσεις να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα και έτσι στο τέλος έμειναν με άδεια τα χέρια, όμως η παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο ήταν ενθαρρυντική και έδειξαν πως αν συνεχίσουν με το ίδιο πάθος τότε θα έρθουν οι νίκες, αφού είναι ομάδα που δημιουργεί φάσεις. Απουσίες είχε ο Ατρόμητος, παρόλα αυτά μόχθησε μέχρι τέλους για το γκολ που τελικά δεν ήρθε.

Στο 9’ από κόρνερ του Φουρίκη, ο Τσακάλι με σουτ άνοιξε το σκορ για το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα φάουλ εκτέλεσε Νούσιος για τους φιλοξενούμενους, ανάγκασε τον Πατέτσο να διώξει σε κόρνερ.

Στο 18’ ο Παιδής έκανε το σουτ από πλάγια, με τα πόδια έδιωξε και πάλι ο Πατέτσος σε κόρνερ.

Στο 20’ πάλι ο Ατρόμητος με τον Παιδή να κάνει το σουτ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Και στο 42’ χέρι υπέδειξε ο ρέφερι μέσα στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων στον Παναγιώτου, ο Φουκαλάς εκτέλεσε το πέναλτι για το 2-0.

Στην επανάληψη και στο 54’ από φάουλ του Ατρόμητου, ο Τζεμολάρι από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να στείλει στα δίχτυα. Στο 71’ ο Γκανάβας έκανε το σουτ, έδιωξε σε κόρνερ ο κίπερ.

Ένα λεπτό μετά ο Φουρίκης εκτέλεσε το κόρνερ, την κεφαλιά πήρε ο Γκανάβας που πέρασε λίγο άουτ. Στο 87’ ο Παιδής βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, έκανε το σουτ, έστειλε τη μπάλα άουτ σε κενή εστία.

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Σιάρκος): Πατέτσος, Πασχαλίδης, Τσακάλι, Ντελής, Φουρίκης, Ντακούλας, Φουκαλάς, Γκουντίκας (88’ Λέσι), Νικολακούλης (80’ Παπανικολάου), Σαΐτης, Μάντσε (65’ Χονδροδήμος).

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Δημήτρης Μητσής): Σβάρνας, Δοξαργιώτης, Ράφα (64’ Γεωργούλας), Παναγιώτου, Περήφανος, Χασιώτης, Γκουντρουμπής (57’ λ.τρ. Γκούγκλας), Φυτιλής, Τζεμολάρι, Νούσιος, Παιδής.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Μπλιώνας, Τοπαλσάββας.