Βαθμολογία

Τρίποντα για Ελευθεραί και Αετόλοφο

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ.

Μαχητής Τερψιθέας-ΑΟ Ναρθακίου 1-1

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Μαχητής και Ναρθάκι στο τελικό 1-1. Στο 1’ ο Αγγελής άνοιξε το σκορ για τον Μαχητή (1-0). Στο 12’ ο Τσιτσικλής έφερε το ματς στα ίσια για το τελικό 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και κάποιες καλές στιγμές όταν αρχικά στο 10′ ο Πλίτσης σούταρε λίγο άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Τσιτσικλή στο 25′. Ενώ στο 30′ ο Αρσενοπόπουλος σούταρε από θέση τετ α τετ έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο πρώτο μέρος ο Μανώλης Ζούγκα έκανε το σουτ, απέκρουσε σωτήρια ο κίπερ του Ναρθακίου. Στην επανάληψη ο Ζούγκα Μ. και ο Σαμαράς έχασαν ευκαιρίες για τους γηπεδούχους.  

Στο 80′ ο Αρσενοπόπουλος μετά από πάσα του Δημητρόπουλου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας τον σταμάτησε και κράτησε την ισοπαλία.

Μαχητής Τερψιθέας (Νίκος Χατζημπύρος): Τζήκας, Παπαδημητρίου (70’ Αγγελής Γ.), Τσιώλης (46’ Βεργής), Δάσσιος, Δρόσος, Μούμος, Αγγελής Α. (54’ Σαμαράς), Ζούγκα, Ζησόπουλος (75’ Κουφοζήσης), Ριζούλης, Τσοπουρίδης (70’ Φούντας).

Ναρθάκι (Χρήστος  Ανδρεόπουλος): Μαργαρίτης, Χουσενάι, Αγγελόπουλος, Κατσανάκης, Αγγελουσοπούλος, Τσιτσικλής (84′ Κάψος), Αρσενοπόπουλος, Βόπης, Κυριαζόπουλος (84′ Μπασδάνης), Δημητρόπουλος, Πλίτσης (60′ Μπανιάς).

Θύελλα Βασιλί-ΑΟ Ελευθερών 0-2

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Ελευθεραί από την Αμπελιά Φαρσάλων, όπου κέρδισε το Βασιλί Φαρσάλων με σκορ 0-2. Στο 18’ ο Θεοδώρου έκανε το 0-1 και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε στο 73’ ο Σαλοκανάς.

Θύελλα Βασιλί (Θοδωρής Μπόγκας): Γκατζανάς, Αλεξίου, Γιαχνής (37′ λ.τ. Μουτκανάς), Μπόγκας, Τριανταφύλλου Β., Τριανταφύλλου Γ., Τριανταφύλλου Αν., Καραγιάννης (74′ Ζαφειρόπουλος), Ξυνογαλάς, Τσιάμπας, Αρίφι.

Α.Ο. Ελευθερών (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Καραποστόλης, Σεΐζης, Παπαδήμος, Χλόπτσιος, Δολιάνης, Αρβανίτης, Καραγκιόζης, Τσεκούρας, Σπανός (74′ Τσιούτσιας), Θεοδώρου (84′ Μαντζώνης), Σαλοκανάς (84′ Βασιλείου).

Αετός Αετολόφου-Α.Ε.Σ. Χαραυγή 2 – 1

Ο Αετός Αετολόφου σημείωσε μία σημαντική νίκη στην έδρα του απέναντι στην Χαραυγή με σκορ 2-1. Ο Σκαφιδάς στο 6’ έκανε το 0-1 για την Χαραυγή που το πάλεψε!

Ο Ντελής Σ. στο 90’ έφερε το ματς στα ίσα (1-1) και ο Γαρυφαλλόπουλος στο 92’ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του!