Βαθμολογία

Νίκες για Μακρυχώρι, Βαλανίδα και Ευαγγελισμό

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ.

ΑΟ Αμπελοκήπων-Δόξα Βαλανίδας 1 – 2

Η Δόξα Βαλανίδας επικράτησε εκτός έδρας των Αμπελοκήπων με σκορ 1-2. Στο 39’ ο Βαρσάμης άνοιξε το σκορ για το 0-1. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 52’ ο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Οι Αμπελόκηποι δεν τα παράτησαν και μείωσαν στο 61’ με τον Βαγγέλη. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν οι δύο ομάδες το παιχνίδι, λόγω αποβολής στο 86’ του Παρλάντζα για τη Βαλανίδα και του Αντωνίου για τους Αμπελόκηπους.

Αετός Μακρυχωρίου-Αναγέννηση Ολύμπου  5 – 0

Ένα εύκολο απόγευμα είχε ο Αετός Μακρυχωρίου που επικράτησε με το ευρύ σκορ 5-0 της Αναγέννησης Ολύμπου. Ο Αποστόλης Γκαμπέτας στο 52’ άνοιξε το σκορ για το 0-1 και στη συνέχεια ο Χρήστος Τσιντζιλώνης σημείωσε δύο τέρματα στο 69’ και 78’ για το 0-3. Ο Ηλίας Χριστοδούλου έδωσε διαστάσεις θριάμβου με δύο γκολ που πέτυχε στο 79’ και 85’.

Αετός Μακρυχωρίου (Βασίλης Ταχτιντής): Φαρμάκης, Μπλάντας, Γιαννακόπουλος, Πέππας, Σουπεκιώτης, Κοτρώτσιος, Χουτεσιώτης, Γκαμπούρας, Τσιντζιλώνης, Χριστοδούλου, Γκαμπέτας.

Αναγέννηση Ολύμπου (Κώστας Κουτσούκης): Σουλιώτης, Μπουλάρι (75′ Κόγια), Πουρλιώτης, Βουγιούκας, Σινάνι, Κολλάτος, Ρίτσι, Μπούζος, Βάσσος (46′ Τζίκα), Τζιόλας (63′ Λένας), Περκέτσι (68′ Γκανάβας).

Αναγέννηση Ευαγγελισμού -Προοδευτική Βερδικούσιας 2-0

Η Αναγέννηση Ευαγγελισμού συνέχισε νικηφόρα. Αυτή τη φορά κέρδισε με 2-0 την Προοδευτική Βερδικούσιας.

Ο Μπαλατσός στο 35’ και ο Τόλιος στο 60’ με πέναλτι διαμόρφωσαν το τελικό 2-0.

Αναγέννηση Ευαγγελισμού (Κώστας Καζάκης): Χανανάς, Μπουσνάκης, Βαλατσός, Γκαραβέλης, Ντόκος (46′ Καντολάρι), Τσάτσος, Τόλιος (79′ Κότυλης), Γραμμένος, Λιούρας Λ. (71′ Πρακατές), Λαγιόκαπας Ε. (79′ Τρανός), Μπαλατσός (71′ Γκαντούνας).

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας, Συνάπαλος Μ., Μητούλας, Οικονόμου Ν/Γ, Μάνης, Τέλιος Φ., Καρκατσέλας, Θάνος, Κουζιώνης, Πανταζής, Δημήρης.