Βαθμολογία

Χορταστικό ματς στη Γιάννουλη χωρίς νικητή…

Ένα χορταστικό παιχνίδι έγινε στη Γιάννουλη, ανάμεσα στην τοπική Δήμητρα και τον Λαρισαϊκό, δύο ομάδες που ισοβαθμούσαν στη βαθμολογία με 24 βαθμούς και μετά το σημερινό 3-3 και πάλι ισοβαθμούν με 25 βαθμούς στη 2η θέση πίσω από τον Αετό Μακρυχωρίου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Γιάννουλη και Λαρισαϊκός μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Πρώτη φάση για τη Γιάννουλη με την σέντρα του Μπάκου για τον Τάφα Ε. που από θέση τετ α τετ έστειλε τη μπάλα άουτ.

Από πολύ νωρίς στο 3’ ο Λαρισαϊκός άνοιξε το σκορ (0-1), όταν ο Παϊτέρης εκτέλεσε το φάουλ, ασταθής απόκρουση από τον Καραγιάννη και στην επαναφορά ο Ραφαήλ Σκέντζας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 11’ ο Θοδωρής Γραβάνης με ατομική ενέργεια και ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1. Στο 44’ ο Παναγιώτης Παϊτέρης πέρασε την άμυνα και με σουτ στην απέναντι γωνία έκανε το 1-2.

Στο 52’ χαμένο τετ α τετ με τον Γραβάνη, ενώ στο 58’ το πλασέ του Δαούλα πέρασε άουτ.

Στο 76’ εκτέλεσε φάουλ ο Γιάννης Μπάκος, απέκρουσε ασταθώς ο Πατέτσος Α., ήρθε όμως ο Βιλανάκης και με πλασέ έκανε το 2-2.

Ολική ανατροπή για την Γιάννουλη στο 80’ που μπήκε μπροστά στο σκορ, όταν ο Μάριος Καρέλας έδωσε για τον Θάνο Δαούλα που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Την τελευταία λέξη είπε ο Λαρισαϊκός στο 92’ όταν το φάουλ εκτέλεσε ο Παναγιώτης Παϊτέρης και ο Μίμης Κουρούκας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-3.

Δήμητρα Γιάννουλης (Μάκης Αλεξούδης): Καραγιάννης, Ντούφας (46’ Καρέλας), Ντραμπάκουλος, Βιλανάκης, Κουρούτσαλης, Τάφα Ε., Μπαμπάλης, Χατζηγρηγορίου Κ. (82’ Τσεκούρας), Γραβάνης (85’ Τσαναχτσίδης), Μπάκος (85’ Καλογιάννης), Τσακνάκης (46’ Δαούλας).

Λαρισαϊκός (Θοδωρής Γεωργούλας): Πατέτσος Α., Παράφορος, Γούπος, Πατέτσος Ρ., Ακρίβος (80’ λ.τρ. Νινίκας), Κίτσας (55’ λ.τρ. Πότσης), Σκέντζας (80’ Θεοδώρου), Κουλουκτσής, Κουρούκας, Παϊτέρης, Ιορδανίδης (68’ Τασιούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Μάνος, Βαλιώτης.