Βαθμολογία

Κρίθηκε στο φινάλε το ντέρμπι του Αβέρωφ…

Ένα δυνατό ματς έγινε στο γήπεδο Αβέρωφ ανάμεσα στην ΠΑΟΛ και την Αστραπή Νέας Πολιτείας για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το ματς διεξήχθη σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, είχε πολύ δύναμη και για τις δύο ομάδες, είχε το γκολ της Αστραπής στο 16’ και στο 30’ την αποβολή του Καλτσά.

Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν μία μεγάλη νίκη μέχρι και το 87’ όταν ήρθε και η ισοφάριση του Αβέρωφ για το τελικό 1-1.

Δύο χαμένες ευκαιρίες για το Αβέρωφ στο 3’ και 10’ με τον Καζάνι Κ. να αστοχεί από κοντά. Όμως στο 16’ προβάδισμα για την Αστραπή όταν ωραία σέντρα έβγαλε ο Βασίλης Αρχοντής και ο έμπειρος Γιώργος Τσανάς με κεφαλιά στην απέναντι γωνία έκανε το 0-1.

Στο 30’ απευθείας κόκκινη για τον Κώστα Καλτσά για την αψιμαχία που είχε με τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

Η ομάδα της Αστραπής αναγκάστηκε να παίξει για το υπόλοιπο με δέκα παίκτες.

Το Αβέρωφ πίεσε ασφυκτικά για την ισοφάριση, έτσι στο 87’ φάουλ εκτέλεσε ο Καζάνι Γ., απέκρουσε προσωρινά ο Μπρέλλας, στην επαναφορά η μπάλα κόντραρε και έτσι έδωσε την ευκαιρία στον Παντελή Λιάπη με κεφαλιά να διαμορφώσει το τελικό σκορ 1-1.

Στο 89’ ο Καζάνι Γ. έκανε το σουτ από κοντά, η μπάλα έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Αχιλλέας Μανάκας - Θανάσης Δουζένης): Παπαϊωάννου, Παπαποστόλου (46’ Στεργίου), Μπαντέλας, Γούτος, Λιάπης, Λιούρας (60’ Μπέης), Καζάνι Κ. (65’ Παπαναστασούλης), Γκουτσιούδης, Μήτρος, Καζάνι Γ., Τάτσης (84’ Γιαννούκας).

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές – Θανάσης Τσουμάνης): Μπρέλλας, Καραμάνης, Κατσιάνος, Τσιάρας Θ., Βλησαρούλης, Παπαδάκος (70’ Δαλλιός), Χριστοδούλου, Καλτσάς, Αρχοντής (93’ Αλευράς), Τσανάς (70’ Σταθάκος).

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Καρακώστας, Γκαρέλης.