Βαθμολογία

Εκτός έδρας νίκη για την Θύελλα Ελάτειας

Η Θύελλα Ελάτειας πέρασε από την Ανθούπολη κερδίζοντας την μαχητική Λάρισα ’88 με σκορ 0-2 για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ και τον 2ο όμιλο.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς διεξήχθη κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες αλλά σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με δύο γκολ από το πρώτο μέρος να πάρουν τη νίκη.

Στο 6’ η Θύελλα Ελάτειας κατάφερε να κάνει το 0-1. Ο Mustafaj με ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ. Στο 23’ ο Γιώργος Τσιντώτας έκανε και το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Η Λάρισα ’88 πίεσε στην επανάληψη και ο Ιμέρι κέρδισε πέναλτι στο 65’, όμως Παυλίδης το έστειλε άουτ.

Στο 79’ ο Στογιάννης είχε δοκάρι, με τους νικητές να ολοκληρώνουν το ματς με παίκτη λιγότερο αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη ο Γιώργος Τσιντώτας.

Λάρισα ’88 (Γιώργος Κωνσταντίνου): Κωτέλης, Κωνσταντίνου B., Θεοχάρης, Καραλευθέρης, Χατζηρούφας, Παυλίδης, Διαμαντής, Μικερτζής Β., Σκορδίλης, Μικερτζής Α., Καντώνιας.

Έπαιξαν και οι: Ιμέρι, Κολαξής, Βουλγαράκης.

Θύελλα Ελάτειας (Θοδωρής Σολωμός): Καραναστάσης, Γκαραγκούνης Ν., Ζάρρας Γ. (62′ Φάρρα), Γκαραγκούνης Ι., Ζάρρας Β., Τσιντότας, Λάζος, Mustafaj, Γκαραγκούνης Σπ. (71′ Στογιάννος Γ.), Τάκης, Dimitrov (46′ Σολωμός).

Διαιτητική τριπλέτα: Καραμαγκιόλας, Κουβατάς, Μπόλος.