Βαθμολογία

Με γκολ του Χριστώνη πέρασε από τη Νέα Πολιτεία το Μελισσοχώρι!

Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου κατάφερε να πάρει άλλο ένα τρίποντο στη φετινή προσπάθεια που κάνει και μάλιστα εκτός έδρας απέναντι στην Ομόνοια με σκορ 0-1. Με εννιά παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η Ομόνοια.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας και παρότι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός, το ματς ήταν πολύ ενδιαφέρον μέχρι το τέλος του με δύο ομάδες που μόχθησαν πραγματικά για τη νίκη.

Η νεανική Ομόνοια έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο, ήταν άκρως ανταγωνιστική και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Ο Αστέρας είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, σκόραρε, είχε και δύο δοκάρια και έφτασε σε μία σημαντική νίκη στη φετινή πορεία πρωταθλητισμού που κάνει.

Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες σημείωσε στο 44’ ο Χριστώνης από ασίστ του Τσιαντούλη.

Δύο δοκάρια για τους νικητές, στο 62’ με τον Χριστώνη από διαγώνιο σουτ στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στο 72’ ο Τσιαντουλης πλάσαρε τον τερματοφύλακα και χτυπά η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Από πλευράς Ομόνοιας ένα σουτ του Σκοτεινιώτη στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 60’ η Ομόνοια ανέβασε στροφές και άλλο αλλά δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 80’ η Ομόνοια έμεινε με εννιά παίκτες, αφού για διαμαρτυρία αποβλήθηκαν ο Μούτσα και ο Λεμονής (ήταν δεύτερη κίτρινη και για τους δύο στην ίδια φάση).

Ομόνοια (Στέλιος Τζήμας – Θοδωρής Μακρής): Γκάνας, Κυριάκου, Αθανασίου, Μούτσα, Ματθαίου, Κορώνας, Νταφόπουλος, Σκοτεινιώτης, Ζαφειρούλης, Λεμονής, Βασιλόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Χατζής, Δαούλας, Λαζαρίδης.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Κώστας Μπακατσής): Κουκούτσης, Γουργιώτης, Καραπαρίσης, Κολοβός, Αβδουλάς, Μπιρόλ, Τσιαντούλης (90’ Ράπτης), Κατσικάρης (46’ Νικολαΐδης), Βασιλειάδης (46’ Καζάκος), Χριστώνης, Καραμάνος.

Διαιτητική τριπλέτα: Δεληγιάννη, Νίκζας, Γκόγκος.