Βαθμολογία

Δυνατή μεταγραφή για την κορυφή της επίθεσης ετοιμάζει ο ΠΟΕ!

Ο Π.Ο. Ελασσόνας βρίσκεται εντός στόχων σε πρωτάθλημα αλλά και Κύπελλο, με τη διοίκηση της ομάδας να έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη για τη φετινή χρονιά.

Η ομάδα της Ελασσόνας έχει βάλει στόχο τόσο την άνοδο στη Γ’ Εθνική, όσο και την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ και γι’ αυτό κάνει και τις ανάλογες κινήσεις ενίσχυσης.

Μάλιστα ο σύλλογος σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa βρίσκεται μία ανάσα από την ανακοίνωση ενός έμπειρου φορ που ήρθε πριν λίγες ημέρες στη χώρα μας και την Ελασσόνα.

Είναι παίκτης με πολύ καλές συστάσεις, αγωνιζόταν σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και έχει σημειώσει πολλά γκολ στην καριέρα του (διαθέτει ιδανικές αναλογίες για τη θέση 9 που αγωνίζεται).

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μάλιστα είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει και τον τελευταίο αγώνα της νέας του ομάδας στο Κύπελλο με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και να πάρει μία πρώτη γεύση.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως η διοίκηση περιμένει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του με κάποια χαρτιά που έχουν καταθέσει, έτσι ώστε πολύ γρήγορα να βγει και το δελτίο του και να είναι στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας κ. Ζήση Ζιάγκα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ