Βαθμολογία

Συνάντηση Δημάρχου Λαρισαίων με Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

Την επίσπευση των διαδικασιών για την καταβολή των αποζημιώσεων στις επιχειρήσεις της Λάρισας που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel έθεσε, μεταξύ άλλων, ως κυρίαρχο προβληματισμό και αιτούμενο της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος, στον υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ.Χάρη Θεοχάρη. 

Η συνάντηση των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσκεψης του κ.Θεοχάρη στην έδρα του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, στη Λάρισα, όπου και είχε σύσκεψη με τη διοίκηση του φορέα, σύσκεψη στην οποία συμμετείχε και ο Δήμαρχος Λαρισαίων.

Παράλληλα, ο κ.Μαμάκος έθεσε και το ζήτημα της παροχής έκτακτων ενισχύσεων, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα διάθεσης αυτών των πόρων για τις έκτακτες ανάγκες που δημιουργήθηκαν, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την καταστροφική θεομηνία.

«Με τον υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για την ενίσχυση των επιχειρήσεων της περιοχής μας, καθώς οι πληγές που επέφερε η καταστροφική επέλαση της κακοκαιρίας Daniel παραμένουν ανοιχτές στην τοπική οικονομία. Απαιτούνται συνέργειες, κοινός σχεδιασμός και βηματισμός κεντρικής και τοπικής διοίκησης, αποτελεσματικότητα και ρεαλιστικές παρεμβάσεις, ώστε να έχουμε, σε όσο το δυνατόν πιο σύντομο χρονικό διάστημα, βιώσιμα αποτελέσματα», σημειώνει, σχετικά, ο Δήμαρχος Λαρισαίων.