Βαθμολογία

Όμορφο γλέντι στο Μελισσοχώρι για τον Αστέρα!

Στην ταβέρνα «Το Σαλονάκι» στο Μελισσοχώρι, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Αστέρας Μελισσοχωρίου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Μία χρονιά «όνειρο» πραγματοποιεί ο Αστέρας Μελισσοχωρίου αφού βρίσκεται πολύ ψηλά στη βαθμολογία της Β’ ΕΠΣΛ και θα διεκδικήσει την άνοδο και πάλι στα «σαλόνια».

Στο πλευρό της ομάδας έχει εκτός από τη διοίκηση, έναν καταξιωμένο προπονητή τον κ. Κώστα Μπακατσή, που εκτός της ιδιότητάς του είναι γνωστός και για τον πολύ καλό του χαρακτήρα.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Ανδρέας Καρακάσης, μαζί με τον κ. Βαγγέλη Δανιλούλη που είναι στήριγμά του, μόνο στον τίτλο παραμένει πρόεδρος, αφού είναι ακούραστος εργάτης όλα αυτά τα χρόνια και προσφέρει τα πάντα στην ομάδα που τόσο αγαπάει.

Πολλοί ήταν οι συντελεστές της βραδιάς, για να γίνει αυτή η όμορφη εκδήλωση, που πέρα από την κοπή της πίτας είχε και πλούσιο γεύμα.

Ο Σωτήρης Κουκούτσης γνωστός σε όλους για την μεγάλη του προσφορά, ως ένας πολύ καλός τερματοφύλακας στο Μελισσοχώρι, προσέφερε την προβατίνα για να γίνει ένα νόστιμο κεμπάπ για όλους.

Η διοίκηση ευχαριστεί το «Fresh Sweet» για την πεντανόστιμη βασιλόπιτα (Κωτούλας Χρήστος – Χατζή Δήμητρα), καθώς και τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας (Γιάννης – Σοφία Ζαχαρούλη) για τα εκλεκτά εδέσματα στο τραπέζι.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Κιλελέρ κ. Φιλιππούλης Κώστας, ο κ. Δαλάκας Γιάννης (πρόεδρος πολιτιστικού Μελισσοχωρίου), ο κ. Ζαχαρούλης Ιωάννης (πρόεδρος του δημοτικού σχολείου Μελισσοχωρίου), καθώς και φίλοι που αγαπούν τον Αστέρα Μελισσοχωρίου.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο πρώην προπονητής κ. Μάκης Αλεξούδης που και αυτός έδωσε, για πολλά χρόνια ότι είχε στην ομάδα του Αστέρα.

Επίσης στην όμορφη βραδιά ήταν και ο πρώην πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Αγγελούλης που είναι πάντα κοντά στον Αστέρα.

Η εκδήλωση είχε και όμορφη ορχήστρα, στο τραγούδι η Κουφογάζου Ίριδα, μπουζούκι Σδράλης Παναγιώτης και πλήκτρα Βαγγέλης Τζιμπανούδης.

Τα φλουριά κέρδισαν: Σδράλης Αλέξανδρος, Νικολαΐδης Άγγελος.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με πολύ χορό και τραγούδι.