Βαθμολογία

Σε οικογενειακό κλίμα η κοπή της βασιλόπιτας στον Σμόλικα Φαλάνης

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε την Τρίτη (23/1) στο café GOLD στην Φαλάνη, ο Σμόλικας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Με σύνθημα: Μια παρέα, μια ομάδα, μια γειτονιά, ο Σμόλικας Φαλάνης, που την φετινή χρονιά πραγματοποιεί μία εξαιρετική πορεία στην Α’ DE TOX.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Χρήστος Ντριγκόγιας, έχει καταθέσει την ψυχή του στον Σμόλικα, που τόσο πολύ αγαπάει και μαζί με εκείνον όλη η διοίκηση που όπως «είπε» τον στηρίζει πραγματικά και ουσιαστικά. Έχει δώσει το σύνθημα σε όλους τους ποδοσφαιριστές, καθώς και τον εξελίξιμο προπονητή κ. Νίκο Χρόνη να είναι πραγματικά μία παρέα, μια ομάδα, μία γειτονιά.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι: κ. Λεωνιδάκης Δημήτρης (καθαριότητας και ανακύκλωσης), κ. Γερογιώκας Ηρακλής (παιδείας και αθλητισμού) και κ. Βλαχούλης Κώστας (αγροτικής και περιαστικής ανάπτυξης).

Επίσης τίμησε με την παρουσία του ο αναπληρωτής ταμίας της ΕΠΣ Λάρισας κ. Καρυώτης Ρένος.

Επίσης ήταν ο πρόεδρος της Φαλάνης κ. Λυγούρας Κωνσταντίνος, οι παλιοί διοικητικοί της ομάδας: κ. Δώττας Σάκης, κ. Μακρής Θεόδωρος, κ. Μπουφίκος Γεώργιος.

Στην εκδήλωση ήταν και ο παλιός φροντιστής της ομάδας κ. Μαυροδήμος Στέργιος. Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους την βραδιά ο πρόεδρος του Φαλανιακού κ. Σάκης Μπζιώτας και ο διοικητικός της ομάδας κ. Γιώργος Θεοδοσίου.

Η διοίκηση του Σμόλικα ευχαριστεί: κ. Παραφέστα Σωτήριο (μέλος της διοίκησης) για την ευγενική χορηγία της βασιλόπιτας.

Πέντε φλουριά είχε η ομάδα για τους τυχερούς που τα πρόσφεραν οι: κ.κ. Κακαβίτσης Βασίλης, Δώττας Σάκης, Μπουφίκος Γεώργιος, Μακρής Θεόδωρος.

Οι τυχεροί ήταν: Πόνηρος Γιάννης, Παπαγιάννης Μιχαήλ, Γούτος Νίκος, Γκανάβας Μιχάλης, Πίτσης Νίκος.