Βαθμολογία

Εύκολο απόγευμα και πρόκριση για την Ανθούπολη

Η Ανθούπολη δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Πελασγιώτιδα, κερδίζοντας με το ευρύ 6-0 και έτσι πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Στο 19’ ο Κουβελάς με κοντινό πλασέ μετά από ασίστ του Αναγνώστη, ενώ στο 22’ ο ίδιος παίκτης με πανομοιότυπο τρόπο, αυτή τη φορά από πάσα του Παπαδάκου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 27’ τη σκυτάλη πήρε ο Αναγνώστης ο οποίος με διαγώνιο πλασαριστό σουτ έγραψε το 3-0, ενώ στο 39’ ο Καραγιάννης με ωραίο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0 για να τελειώσει έτσι το πρώτο μέρος.

Στο 61’ σε μία λάθος εκτίμηση του αντίπαλου τερματοφύλακα, η μπάλα κόντραρε στον Παπαδάκο και ο Βλαχάκης που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι σε κενή εστία έγραψε το 5-0. Ο ίδιος παίκτης στο 78’ διαμόρφωσε το τελικό 6-0, σφραγίζοντας την πρόκριση της Ανθούπολης.

Ανθούπολη (Χρήστος Χατζηλιάδης): Ντιντής, Κουβελάς (60’ Βλαχάκης), Σέσι (46’ Αργύρης), Μούτσα (50’ λ.τ. Πανταζής), Αναγνώστης (37’ λ.τ. Μαριγκούδης), Σκούπρα, Καραμπούζης, Γιαννακόπουλος, Καραγιάννης, Παπαδάκος, Κατσαμπέλας.

Πελασγιώτιδα (Σπύρος Ευαγγέλου): Ευσταθίου, Γκρίμπας (46’ Καλούσης), Λιλελάρι, Γελαλής, Κουτσικούλης (46’ Τζήκας), Ρακίπι, Ζήκος, Σκούπρας, Μερτζανίδης (46’ Βράκας), Δάσσιος (61’ Κωστής), Χατζηϊωάννου (69’ Ανυφαντής).