Βαθμολογία

Ωραίο ποδόσφαιρο και πρόκριση για τον Σμόλικα

Ο Σμόλικας Φαλάνης παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο απέναντι στον Όλυμπο Γόννων κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ με σκορ 3-0 σε ένα ματς που διεξήχθη στο γήπεδο Τυρνάβου.


Το σκορ για τους «πράσινους» άνοιξε στο 13’ ο Χριστακέας με πλασέ από πλάγια θέση. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50’ ο Παρασκευούδης με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Κακαβίτση διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 55’ ο Νερπιέτρι, μετά από ασίστ του Κακαβίτση διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι που αγωνίστηκαν με πολλές ελλείψεις προσπάθησαν για το καλύτερο και είχαν ορισμένες καλές στιγμές κυρίως με τους Β. Μπούμπουλη και Γελαλή (δοκάρι στο 65’).

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Χρόνης): Παπαγιάννης (75’ Μπαρούτας), Πόνηρος, Χριστακέας, Φούντογλου (46’ Κακαβίτσης), Πολύζος, Αλατάς, Τάφα (60’ Ν. Γούτος), Χατζούλης (75’ Ντανίκας), Παρασκευούδης, Νερπιέτρι, Γκανάβας.

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Παπαδόπουλος, Σέντζας, Μπούμπουλης Θ., Αλεξίου, Αλεξόπουλος, Περδίκης Σερίφης, Αθανασιάδης (70’ Μπούμπουλης Β.), Γελαλής (80’ Μασούρας), Λιόγκας (80’ Παύλου), Κιτσιος (60’ Κωστούλας).