Βαθμολογία

Με τρία γκολ στις «αποσκευές» του ο ΠΟΕ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

Σε μία κρύα μέρα, γέμισαν με την παρουσία τους, οι φίλαθλοι το γήπεδο στην Ελασσόνα, τουλάχιστον 450 άτομα έδωσαν βροντερό παρόν στο ματς Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΟΕ με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης (3-0).

Της Βάσως Γκατζούλη

Γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΟΕ και Οικονόμο Τσαριτσάνης με τους γηπεδούχους να έχουν καλύτερη εικόνα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δημιούργησε ευκαιρίες, είχε οριζόντιο δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο και ένα γκολ.

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ανέβασε στροφές στην επανάληψη, όμως στο 55’ δεύτερη κίτρινη – κόκκινη δέχθηκε ο Μιφτάρι για μαρκάρισμα πάνω στον Κορτσάρι και έτσι η ομάδα της Τσαριτσάνης αγωνίστηκε για 40 περίπου λεπτά με παίκτη λιγότερο.

Ο ΠΟΕ έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, όμως απέναντι είχε έναν πολύ καλό και έμπειρο τερματοφύλακα Νούσια που δεν άφηνε να παραβιαστεί η εστία του.

Στο 87’ κατάφερε ο ΠΟΕ να βάλει το δεύτερο τέρμα και στο 91’ διαμορφώθηκε το τελικό 3-0. Η ομάδα του κ. Ζήση Ζιάγκα συνεχίζει με αξιώσεις στο Κύπελλου, όπου έχει και προϊστορία, ενώ ο Οικονόμος του κ. Βασίλη Μπακογιάννη θα αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα. Στο 3’ καλό σουτ του Μιφτάρι, η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 5’ ο Κορτσάρι μόνος του έκανε το σουτ από πλάγια μέσα στην περιοχή η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία και έφυγε άουτ.

Στο 12’ ο Κουκούλης έκανε το σουτ μπλόκαρε ο Νούσιας. Ένα λεπτό μετά ο Ρολντάν έκανε το καλό σουτ που έφυγε άουτ. Στο 15’ ο Κορτσάρι ωραίο σουτ η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 43’ πολύ ωραία ενέργεια του Τζον Ρολντάν, όπου έβγαλε την ασίστ μέσα στην περιοχή για τον Χάρη Μουλτσιά αυτός καταπληκτικό σουτ με το αριστερό στο παραθυράκι για το 1-0.

Στο 44’ ο Σεμερτζίδης έκανε το σουτ από κοντά, έδιωξε με τα πόδια ο έμπειρος Κώστας Γούπος.

Στο 63’ καλό σουτ του Καραμούλα, έδιωξε με τα πόδια ο Νούσιας σε κόρνερ. Στο 85’ στο σουτ του Κωνσταντινίδη, έκανε και πάλι την μεγάλη απόκρουση σε κόρνερ ο Νούσιας.

Ενώ στο 87’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Κώστας Κωνσταντινίδης και ο Κώστας Ιγγλέζος με ωραίο σουτ έκανε το 2-0. Στο 91’ ύστερα από ασίστ και πάλι του Κωνσταντινίδη, ο Χάρης Μουλτσιάς με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Γκαμπέτας, Κορτσάρι, Μπούσιας, Λαγός, Κριεζής, Καραμούλας (84’ Κωνσταντινίδης), Ρολντάν (73’ Ιγγλέζος), Καραγκούνης, Μουλτσιάς, Κουκούλης.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Νούσιας, Αυλογιάρης, Κατσιαντώνης, Σουγλής (46’ Γανός), Μιφτάρι, Γκαντούνας (46’ Δρυστέλλας), Ντούφας, Δραχαλίβας (46’ Γκαραλιάκος), Ματούλας (70’ Τσούτσας), Σεμερτζίδης, Μπουμπουνάρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Μάνος, Μίχος.