Βαθμολογία

Αποφάσεις Επιτροπής Εφέσεων

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση των Ιωάννη Τσιριγώτη, Παναγιώτη Τσιριγώτη και Θεόδωρου Τσιριγώτη.
Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 243/2023 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 2.
Επιβάλλει στον Ιωάννη Τσιριγώτη την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα της Super League 2 για 1 μήνα και 15 ημέρες και χρηματική ποινή ύψους 5.000 ευρώ.
Επιβάλλει στον Παναγιώτη Τσιριγώτη την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα της Super League 2 για 1 μήνα και 15 ημέρες και χρηματική ποινή ύψους 5.000 ευρώ.
Επιβάλλει στον Θεόδωρο Τσιριγώτη την ποινή του αγωνιστικού αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών, αφαιρουμένης της μιας αγωνιστικής ημέρας η οποία του επιβλήθηκε με την 224/2023 απόφαση του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου για την ίδια παράβαση και χρηματική ποινή ύψους 5.000 ευρώ.
Καταργεί τη δίκη ως προς την ΠΑΕ Ιωνικός.
(αγώνας της 19.11.2023, Athens Kallithea FC-Ιωνικός, για το πρωτάθλημα της Super League 2)

-Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση του σωματείου «ΜΓΣ Ορφέας Ελευθερούπολης» κατά της υπ’ αριθμ. 618/2023 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.
Μεταρρυθμίζει την απόφαση και επιβάλλει στο σωματείο «ΜΓΣ Ορφέας Ελευθερούπολης»: α) χρηματική ποινή ύψους 166 ευρώ και β) ποινή αφαίρεσης έξι (6) βαθμών.
(πλαστογραφία - νόθευση εγγράφου)

-Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση του σωματείου «Εθνικός Νέου Κεραμιδίου» κατά του σωματείου «Αστήρ Λιανοκλαδίου» και της υπ’ αριθμ. 688/2023 οριστικής απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.
(αγώνας της 12.11.2023, Αστήρ Λιανοκλαδίου-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας).