Βαθμολογία

Νίκες για Μακρυχώρι και Βλαχογιάννι

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες της Β’ ΕΠΣΛ (1ος όμιλος).

Αναγέννηση Ολύμπου-Δόξα Βλαχογιαννίου 1-2

H Δόξα Βλαχογιαννίου επικράτησε της Αναγέννησης Ολύμπου στην Αιγάνη με σκορ 1-2. Το ματς είχε μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον με το Βλαχογιάννι να παίρνει τη νίκη απέναντι σε μία επίσης πολύ καλή ομάδα του ομίλου.

Στο 5’ ο Λιάκος έκανε το 0-1. Στο 60’ η Δόξα έκανε και το 0-2 με τον Αποστόλη Φακίτσα. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 77’ ο Βάσσος. Ο Μπουλάρι στις καθυστερήσεις του αγώνα έχασε μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

Αναγέννηση Ολύμπου (Κώστας Κουτσούκης): Σουλιώτης, Μπουλάρι, Τζιώλας, Σινάνι, Βουγιούκας, Κολλάτος, Ρίτσι (67’ Περκέτσι), Μπούζος (80’ Ζάχος), Λένας (67’ Γκανάβας), Τζίκα Α. (60’ Βάσσος), Πουρλιώτης.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Δημήτρης Αλεξανδρής): Μιγδάνης, Παληγιάννης, Λιανός, Ιωαννίδης, Κυπαρίσσης, Γκουρομπίνος (65′ Πέτρου), Λιάκος, Φακίτσας Α., Φακίτσας Σ., Δούκας (75′ Νταμπαλέτσιος), Αθανασούλης (65′ Νέτζο).

Αετός Μακρυχωρίου-Τύρναβος 2005 5-0

Εύκολη νίκη για τον Αετό Μακρυχωρίου απέναντι στον Τύρναβο με σκορ 5-0. Η ομάδα του Δήμου Τεμπών παραμένει σε θέση οδηγού στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ.

Ο Τσιντζιλώνης στο 2’ έκανε το 1-0, σκορ που ήταν και ημιχρόνου. Στην επανάληψη η αποβολή του τερματοφύλακα Τσούκα στο 58’, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο τελικό σκορ.

Ο Ηλίας Χριστοδούλου σκόραρε δύο φορές στο 60’ με πέναλτι και στο 70’. Σκόραραν επίσης ο Μπλάντας στο 63’ και ο Τσιντζιλώνης στο78’.

Αετός Μακρυχωρίου (Βασίλης Ταχτιντής): Φαρμάκης, Μπλάντας, Γιαννακόπουλος, Σουπεκιώτης, Πέππας, Χουτεσιώτης, Τζίκα, Γκαμπούρας, Χριστοδούλου, Γκαμπέτας, Τσιντζιλώνης. Έπαιξαν και οι: Κοτρώτσιος, Στάμος και Στάικος.