Βαθμολογία

Ανεβαίνει η Νέα Πολιτεία με «λυτρωτή» τον Θανάση Μακρή!

Ένα παιχνίδι ανάμεσα στην Αστραπή Νέας Πολιτείας και τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης που κρίθηκε στο 83’ με το ένα και μοναδικό γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι (1-0).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Πολύ κακός ο αγωνιστικός χώρος γι’ ακόμη μία φορά, έμοιαζε το ματς να ήταν μοιρασμένο αφού ευκαιρίες υπήρχαν εκατέρωθεν. Για την Αστραπή στο 25’ το σουτ του Δαλλιού έφυγε άουτ.

Στο 30’ το σουτ του Τσακμάκη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο ίδιο όμως λεπτό το σουτ του Καρπέτη για την Μαρμαρίνη έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 40’ το σουτ του Τσανά, έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο ίδιο λεπτό την κεφαλιά του Παπαχρήστου απέκρουσε δύσκολα ο Θεόφιλος Τσιάρας.

Απειλητικοί οι φιλοξενούμενοι ιδιαίτερα στο 80’ όταν το πρώτο σουτ έκανε ο Βαγγέλης Παπαχρήστος, η μπάλα κόντραρε, στην επανάληψη νέο σουτ του Δημάκη, έδιωξε πριν τη γραμμή ο Σταθάκος.

Στο 83’ ωραία σέντρα από τον Παναγιώτη Αλευρά για τον Θανάση Μακρή που αποδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης για την Αστραπή αφού με ωραίο τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και όλη την ομάδα στους «επτά ουρανούς».

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές – Θανάσης Τσουμάνης): Τσιάρας Θεοφ., Καραμάνης (75’ Τσιάρας Θαν.), Σταθάκος, Κατσιάνος, Μακρής, Βλησαρούλης, Παπαδάκος (75’ Αλευράς), Αρχοντής, Τσακμάκης (60’ Κόκορας), Τσανάς (87’ Νικολακούλης), Δαλλιός (87’ Παπάγγελος).

Χείμαρρος Μαρμαρίνης (Γιάννης Μπουρνάκας – Αντώνης Μπόρας): Λουκανίκας, Παντελιάδης, Τεκέδης, Παπαδημητρίου (86’ Κουτσιβός), Καραμάνης, Τζιόγκας, Δημάκης (86’ Βόγγολης), Καλφούντζος, Αποστολάρας (86’ Κακαλούλης), Παπαχρήστος, Καρπέτης (55’ Πικρός).

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Μπατζιανούλης, Γρηγοριάδης.