Βαθμολογία

Ασταμάτητη η Δόξα Ομορφοχωρίου

Ασταμάτητη σε γκολ ήταν η Δόξα Ομορφοχωρίου όπου πέρασε από τη Νίκαια κερδίζοντας τον Μυραϊκό με σκορ 2-4.

Ο Τσακαβίτης με κεφάλια έκανε το 0-1 από εκτέλεση κόρνερ του Καπετάνιου. Το δεύτερο γκολ σημειώθηκε με πέναλτι που κέρδισε ο Δαμασουλιώτης και το εκτέλεσε ο Καπετάνιος. Και το τρίτο γκολ σημειώθηκε με σουτ του Καπετάνιου.

Ο Μυραϊκός είχε χαμένα τετ α τετ στο 8’ και το 17’ με τον Παπαθανασίου και στο 25’ με τον Παναγούλη. Ένα ωραίο φάουλ του Ζαρκαδούλα στο 38’ πέρασε άουτ.

Στο 50’ ο Παπαθανασίου έχασε ευκαιρία για γκολ. Στο 60’ ύστερα από ωραία ενέργεια του Κοσμά Ντέκα, ο Σακοράφας με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-3.

Ενώ στο 70’ ο Παναγούλης κέρδισε πέναλτι και εκτέλεσε εύστοχα για το 2-3. Το τέταρτο γκολ σημείωσε ο Καββαδίας με σουτ (2-4). Χαμένες ευκαιρίες οι Καπετάνιος και Καββαδίας.

Μυραϊκός (Άρης Παπαθανασίου): Λωρίδας, Βλάνδος, Σακοράφας, Οικονόμου (65’ Ντέκας Κ.), Λαζαρίδης, Αργύρης, Τάχος, Παναγούλης, Παπαθανασίου (70’ Μούσιος), Ζαρκαδούλας (80’ Μπαντής), Ντέκας Κοσμ.

Δόξα Ομορφοχωρίου (Μανώλης Γαραζανάκης): Μπίτης,  Μαξιμιάδης (45’ Χατζόπουλος), Παγκραάτης, Κωσταρέλος, Γούργος, Τσακαβίτης, Λούκα (85’ Χαράλαμπος), Σπυρόπουλος, Δαμασουλιώτης, Καπετάνιος, Καββαδίας (85’ Μωραΐτης Γ.).

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ