Βαθμολογία

Εντυπωσιακός ο Αστέρας Μελισσοχωρίου!

Μία ευρεία νίκη με σκορ 6-0 σημείωσε ο Αστέρας Μελισσοχωρίου κόντρα στον Μαχητή Τερψιθέας!

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι παίκτες του κ. Κώστα Μπακατσή συνδύασαν το θέαμα με την ουσία και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ. Μία ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και αφήνει υποσχέσεις με τα νέα παιδιά που έχει για το μέλλον.

Από την άλλη ο Μαχητής του κ. Νίκο Χατζημπύρου (ο κ. Βαγγέλης Μπρισίμης ήταν τιμωρημένος), το πάλεψε στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, όμως μετά το πρώτο γκολ δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και γνώρισε μία βαριά ήττα.

Στο 4’ ο Βεργής έκανε το πλασέ με τον Καραπαρίση να διώχνει λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Για το Μελισσοχώρι η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 9’ όταν ο Καραμάνος έκανε το καλό σουτ, όμως ο Τζήκας έδιωξε.

Στο 25’ο Παναγιώτης Τσιαντούλης άνοιξε το σκορ για το 1-0. Στο 28’ ο Θωμάς Καραμάνος ωραίο σουτ πέτυχε το 2-0.

Στο 40’ ωραία συνδυάστηκαν Καραμάνος - Χριστώνη με τον Τσιαντούλη να σκοράρει για το 3-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο 54’ ο Παναγιώτης Τσιαντούλης μετά από αδράνεια της αντίπαλης άμυνας σε κενή εστία έκανε το 4-0.

Και στο 57’ ο Παπαδούλης από κοντά μετά από προσπάθεια του Καραμάνου, σημείωσε και το 5-0.

Το τελικό 6-0 έγινε στο 88’ μετά από ασίστ του Σπανού και ιδανικό τελείωμα από τον Χριστώνη.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Κώστας Μπακατσής): Κουκούτσης, Ράπτης (58’ Σπανός), Καραπαρίσης (84’ Πιέτρι), Μουμίν, Κολοβός, Γουργιώτης, Καραμάνος (77’ Σδράλης Α.), Νικολαϊδης, Χριστώνης, Τσιαντούλης (77’ Βασιλειάδης), Παπαδούλης (58’ Κατσικάρης).

Μαχητής Τερψιθέας (Βαγγέλης Μπρισίμης-Νίκος Χατζημπύρος): Τζήκας, Μαγκούτας, Ζούγκα Μαν., Ντόντος (63’ Δρόσος), Αγγελής Ι. (58’ Τσοπουρίδης), Μούμος, Αγγελής Αχ. (58’ Ζησόπουλος), Δάσσιος, Βεργής, Ριζούλης, Ζούγκα Μαρ. (29’ λ.τρ. Γκάγκος).

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Μπλιώνας, Κολοβός.