Βαθμολογία

Ισοπαλία στην Ελάτεια με επιστροφή κάτω από τα δοκάρια του μεγάλου Καραναστάση!

Ένα δυνατό ματς διεξήχθη στην Ελάτεια ανάμεσα στην τοπική Θύελλα και την Δόξα Ραχούλας (0-0). Το ματς έγινε με πολύ αέρα και δεν άφησε να παιχθεί ποδόσφαιρο. Από δύο ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Από δύο ευκαιρίες για τις δύο ομάδες και ένα κάθετο δοκάρι για τους γηπεδούχους.

Όμως τα βλέμματα έκλεψε στο ματς η σπουδαία μεταγραφή της Θύελλας Ελάτειας, που ενέταξε στο δυναμικό της τον μεγάλο τερματοφύλακα με τις πολλές περγαμηνές Πέτρο Καραναστάση που ξανά φόρεσε γάντια και είναι πολυτέλεια για την κατηγορία αφού έχει πολύ μεγάλη εμπειρία.

Στο 30’ ο νεαρός Βαγγέλης Σολωμός έκανε το σουτ, απέκρουσε στη γραμμή αμυντικός. Στο ίδιο λεπτό ωραία ενέργεια του Δαβίδη για την Ραχούλα, πετάχτηκε ο Ρίζος αλλά δεν βρήκε δίχτυα. Στο 65’ ο Σπύρος Γκαραγκούνης έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι.

Στο 80’ το σουτ του Τσιτώτα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι, ενώ στο 89’ ο Αργυρακούλης θα μπορούσε να στεφθεί σκόρερ αφού βρέθηκε μόνος του και απέναντι σε κενή εστία πλάσαρε άουτ.

Θύελλα Ελάτειας (Θοδωρής Σολωμός): Καραναστάσης, Δημητρώφ, Ζάρρας Γ. (75’ Στογιάννης), Γκαραγκούνης Γ., Γκαραγκούνης Ν., Λάζος, Τσιτώτας, Σολωμός Β. (65’ Ζάρρας Μ.), Γκαραγκούνης Σ., Τάκης, Πανδρεμένος (46’ Διαμαντάκης).

Α.Ε Δόξα Ραχούλας (Κώστας Γούλας): Πριναράκης, Παπαδημητρίου, Καλαϊτζόπουλος, Δαβίδης, Λαρίσης, Γκιούρης, Τζανακούλης, Θεοχαρούλης (80’ Ψάρρας), Ζάτσε, Πατρικιάδης (70’ Γελατζόπουλος), Ρίζος (60’ Αργυρακούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Καραθάνος, Τζιμούρτος, Κοντονάσιος.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ