Βαθμολογία

Ο Δάκτυλας χάρισε τη νίκη στο 88’ για το Καλοχώρι!

Μετά τη σημερινή νίκη της Αναγέννησης Καλοχωρίου στην Ανθούπολη απέναντι στη Λάρισα ’88 με σκορ 1-2 και την ισοπαλία της Θύελλας Ελάτειας με την Δόξα Ραχούλας, η Αναγέννηση είναι πρώτη με 22 βαθμούς, τρεις βαθμούς μπροστά από την Θύελλα Ελάτειας για την Γ’ ΕΠΣΛ.

Το ματς παρότι έγινε σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, είχε μεγάλο ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, τρία γκολ και πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Στο 3’ το σουτ του Δάκτυλα έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια έσωσαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί.

Δύο λεπτά μετά σε νέο σουτ του Κρητικού, εκ νέου οι αμυντικοί έσωσαν πάνω στη γραμμή.

Ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Δούρου στο 13’. Στο 20’ το πέναλτι κέρδισε ο Δούρος, εκτέλεσε ο Δάκτυλας για το 0-1.

Στο ίδιο λεπτό ο Σκορδίλης για τη Λάρισα ’88 έκανε το σουτ που έφυγε άουτ. Στο 25’ ο Γιάτσε κέρδισε και εκτέλεσε το πέναλτι για το 1-1.

Στο 33’ χαμένο τετ α τετ του Δούρου και δύο λεπτά μετά ο Μπράτσος έκανε το σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ.  

50’, 55’ και 60’ τρεις παράλληλες μπαλιές μπροστά από το τέρμα από τον Παύλο Μπράτσο δεν τις εκμεταλλεύτηκαν σωστά οι Σκορδίλης, Ιμέρι και Αποστόλης Μικερτζής.

Στο 60’ το σουτ του Σκορδίλη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 80’ το σουτ του Νούσιου από τα 30 μέτρα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 85’ χαμένο τετ α τετ του Πατρίκη. Η λύση δόθηκε στο 88’ για το Καλοχώρι, όταν το φάουλ εκτέλεσε ο Δούρος και ο Δάκτυλας με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-2.

*Βασικές απουσίες είχαν στο Καλοχώρι με τους Στραβέλα, Μουράνι και Ιλιάζι.

*Απευθείας κόκκινη δέχθηκε στις καθυστερήσεις ο Μπράτσος για διαμαρτυρία.

Σ.Φ. Λάρισα '88 (Γιώργος Κωνσταντίνου): Κωτέλης, Κωνσταντίνου Β., Σκορδίλης (60’ Παυλίδης), Ντόνας, Χατζηρούφας (80’ λ.τρ. Καραλευθέρης), Βουλγαράκης, Μπράτσος, Μικερτζής Α., Μικερτζής Β. (70’ Κατσούλης), Γιάτσε, Ιμέρι.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Μιχάλης Λίταινας): Παπαναστασίου, Έξαρχος Γ., Μπλούφας, Νούσιος, Παράφορος (15’ λ.τρ. Καραντώνης), Λίταινας, Πατρίκης, Δάκτυλας, Δούρος, Ζησόπουλος, Κρητικός (35’ λ.τρ. Σαμαρίνας – 55’ Έξαρχος Α.).

Διαιτητική τριπλέτα: Δεληγιάννη, Καπρουσιώτης, Κυριάκης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ