Βαθμολογία

«Λυτρώθηκε» με Φλάβιο Κολέτσι!!!

Ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον έγινε στην Αμυγδαλή ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Θερμαϊκό Στομίου. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο 90’ με τελικός σκορ 3-2.

Η Δόξα Αμυγδαλής έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, εκτός από τα τρία γκολ είχε και χαμένες ευκαιρίες και οριζόντιο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όμως και το Στόμιο το πάλεψε πολύ με τα δύο γκολ που σημείωσε, το δοκάρι αλλά και χαμένες ευκαιρίες.

Στο 12’ καλό σουτ του Παύλου Καψάλη για το 1-0. Στο 20’ η απάντηση ήρθε από το Στόμιο με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρέντζου για το 1-1.

Στο 25’ ο Ντένο Τσερίκου έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Ενώ ένα λεπτό μετά ύστερα από την ασίστ του Τσερίκου, ο Δημήτρης Καρέντζος σε κενό τέρμα έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 38’ το σουτ του Καψάλη πέρασε ελάχιστα άουτ ενώ στο 41’ το φάουλ του Βούζα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Χαμένο τετ α τετ του Ρίζου Οικονόμου στο 32’. Στο 51’ ύστερα από σέντρα του Ντινούλη, ο Φλάβιο Κολέτσι με κεφαλιά έκανε το 2-1. Στο 60’ και πάλι το Στόμιο έφερε το ματς στα ίσια για το 2-2, όταν το πρώτο σουτ έκανε ο Καρέντζος και στην επαναφορά νέο σουτ του Ντίνου Ταπατά για το γκολ.

Από το 55’ μέχρι το 80’ τέσσερις ευκαιρίες έχασε για την Αμυγδαλή ο Νίκος Ντάφης. Στο 80’ την ίδια τύχη είχε το πλασέ του Τσερίκου που έφυγε άουτ.

Τη «λύτρωση» για την Δόξα Αμυγδαλής έφερε στο 90’ το σουτ, ύστερα από την προσποίηση του Φλάβιο Κολέτσι που διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Δόξα Αμυγδαλής (Λάζαρος Λαζαρίδης): Κοσμάς, Αποστολόπουλος, Γραμμενίδης (65’ Ανδρέου), Κολέτσι Ο. (50’ Ντάφης), Ντινούλης, Στεφανούλης, Χατζόπουλος, Καψάλης, Κολέτσι Φ., Οσμάνι (70’ Αραμπατζής), Βούζας.

Θερμαϊκός Στομίου (Δημήτρης Δάλλας): Οικονόμου Χ., Οικονόμου Ρ., Καρέντζος, Γιάνναρος, Δάλλας, Αλεξίου, Γραβάνης, Οικονόμου Κ., Ταπατάς, Τσερίκου, Χαϊνταρλής.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπλιώνας, Τοπαλσάββας, Τσένος.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ