Βαθμολογία

Ο Εορδαϊκός απέκτησε τους Tarquin Adams και Miron Ilievski

Το Φ.Σ. Εορδαϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ισπανοαμερικανό ποδοσφαιριστή Tarquin Adams.

O Adams είναι ένας "επιθετικογενής" ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί ως δεκάρι αλλά και ως δεξί και αριστερό εξτρέμ καθώς χρησιμοποίει με την ίδια ευχέρεια και τα δύο του πόδια. Είναι γεννημένος στις 1/8/2003 στην Φλόριντα των Η.Π.Α και απο πολύ μικρός έχει αγωνιστεί σε ακαδημίες διακεκριμένων Ευρωπαϊκών Συλλόγων και αποτελεί προϊόν κορυφαίων ακαδημιών του Ισπανικού ποδοσφαίρου.

Έχει αγωνιστεί στις U11 Levante, U12 Valencia, U13 Valencia, U14 Villareal, U15 Villareal, U16 Alboraya UD, Vallencia, U17 Nules CF, U18 Nules CF, U19 Torrent CF, U20 Alqueries CF και μέχρι πρότινος στην CF Nou Jove Castello απο την οποία και μεταγράφηκε στην ομάδα μας. Τάρκουιν καλώς ήρθες στην οικογένεια του Εορδαϊκού, υγεία και καλή δύναμη!

Το Φ.Σ. Εορδαϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή "Miron Ilievski".

O Ilievski χαρακτηρίζεται ως ένας "πολυθεσίτης" ποδοσφαιριστής καθώς μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός αλλά και ως αμυντικό χαφ και δεξί μπακ. Είναι γεννημένος στις 17/12/1999 στα Σκόπια και η πρώτη του επαφή με το ποδόσφαιρο ήταν σε ηλικία 6 ετών όταν ξεκίνησε στα τμήματα υποδομής της FC Vardar. 

Έχει συμμετάσχει σε σπουδαία Ευρωπαϊκά καμπ με την συμμετοχή μεγάλων club όπως αυτό της Barcelona του Ajax και της Heerenveen.

Πρώτος του επαγγελματικός σταθμός ήταν η FC Sileks (2019-20) της πατρίδας του (1η κατηγορία), ακολούθησε η FC Osogovo (2η κατηγορία), και η NK Svoboda Ljubljana (2020-21,3η κατηγορία Σλοβενίας).

Μετά απο μια σεζόν στο Σλοβένικο πρωτάθλημα αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του καθώς υπήρξε και η έξαρση του κόβιντ. Έτσι λοιπόν το καλοκαίρι του 2021 μετακόμισε στην FK Kadino στην οποία αγωνίστηκε για μια ολόκληρη σεζόν στην 2η κατηγορία επίσης της χώρας του. 

Την σεζόν 2022-23 μεταγράφηκε στην FK Lokomotiva skopje ωστόσο κατά την διάρκεια ενός φιλικού αγώνα υπέστη ρήξη μηνίσκου και αυτό τον κράτησε μακρία απο τα γήπεδα για 6,5 μήνες. 

Η  επάνοδος του στα γήπεδα πραγματοποιήθηκε  τον περασμένο Μάρτιο με την ομάδα της FK Kamenica SASA (2η κατηγορία) απο την οποία και αποκτήθηκε απο την ομάδα μας.

Μίρον καλώς ήρθες στην οικογένεια του Εορδαϊκού, υγεία και καλή δύναμη!