Βαθμολογία

Ήττα και αντίο στο Κύπελλο για την ΑΕΛ

Το βράδυ της Τρίτης (16/1) η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα με 4-0 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο και έτσι αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας με συνολικό σκορ στους δύο αγώνες 5-1 σε βάρος της. Πλέον η προσοχή στρέφεται στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση της πρωτιάς.

Οι βυσσινί έπαιξαν με δέκα παίκτες από το 56′ λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Κώστα Παπαγεωργίου. Πολλά τα παράπονα από την ΑΕΛ για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη στα πρώτα λεπτά και είχε τον έλεγχο του αγώνα τουλάχιστον μέχρι το 30'. Στο 9' ο Ογκμπόε πρόλαβε τον Μαρκετζάνι αλλά η κόντρα δεν τον εποφέλυσε ώστε να κάνει το 0-1. Στο 26' ο Ογκμπόε εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Ιμερέκοφ μπροστά από την εστία, τον νίκησε στον αέρα αλλά ο Μαρκετζάνι πρόλαβε να βγει από την εστία και να μπλοκάρει την μπάλα.

Οι παίκτες του Ίλιτς, ο οποίος συνεχίζει αήττητος στον πάγκο του Ατρομήτου, άνοιξαν το σκορ με τον Αντώνη Τριμμάτη στο 39'. Ο Αντζιέλσκι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 50' με πέναλτι, ενώ οι βυσσινί έμειναν με δέκα παίκτες στο 56' με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Παπαγεωργίου. Οι Τσακμάκης στο 84' και Βέργος στο 90+3' ανέβασαν ακόμη περισσότερο το σκορ.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζιάνι, Τσακμάκης, Ιμερέκοβ, Αθανασίου, Πομόνης (73' Ασεβέδο), Γκονθάλεθ, Καραμάνης (81' Βαλέντσια), Κούεν (67' Κούντε), Τριμμάτης, Αντζιέλσκι (72' Βέργος), Βρακάς (68' Ντιρκς).

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Πλέγας (64' Αντράντα), Μαυριάς (85' Βλιώρας), Κ. Παπαγεωργίου, Oγκμπόε (64' Στίνα), Ουατάρα (63' Νίνο), Γιανναράκης, Θωμαΐδης, Μαϊδάνος (63' Παπαδόπουλος), Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου.