Βαθμολογία

Συγκινητικές στιγμές στο γήπεδο του Κιλελέρ (PICS)

Εκμεταλευόμενη το γεγονός ότι δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις η Α.Ε. Κιλελέρ (η ομάδα της Φήκης που βάσει προγράμματος αντιμετώπιζε έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα) διοργάνωσε φιλικό παιχνίδι με τη ν ομάδα Κ 19 της ΑΕΛ στο γήπεδο του Κιλελέρ με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα του αγώνα διατέθηκαν για την ιατρική αποκατάσταση τού πρώην αρχηγού της ομάδας Θάνου Ζιόμπουρα, ο οποίος είχε τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα.

Παρά το τσουχτερό κρύο και την ώρα αγώνα (12 μεσημέρι) υπήρξε ανταπόκριση τού κόσμου. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η Α.Ε. Κιλελέρ κέρδισε την Κ 19 της ΑΕΛ με σκόρ 1-0  χάρις στο γκολ τού Βλησαρούλη, χάνοντας και πέναλτι με τον Βαγενά. Αυτό βέβαια περνάει σε δεύτερη μοίρα και το μήνυμα της ημέρας ήταν η ευαισθησία και η ανταπόκριση των ανθρώπων σε τέτοιες περιπτώσεις.

«Η στιγμή που ο πρόεδρος της Α.Ε.Κιλελέρ Χρήστος Φτάρας παρέδωσε τις εισπράξεις του αγώνα στην σύζυγο του Θάνου, Βάσω Σβερώνη θα μας μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη. Δακρυσμένη και συγκινημένη η Βάσω θέλει να πει ένα μεγάλο ευχαριστών σε όλους τους συντελεστές αυτής της εκδήλωσης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από την ομάδα μας προς την ομάδα της Κ 19 της ΑΕΛ και όσους παρευρέθηκαν στο γήπεδο τού χωριού μας.

Η Διοίκηση θα ήθελε να ευχαριστήσει τους Αντιδημάρχους του Δήμου Κιλελέρ Χατζούλη Αχιλλέα, Βαρδακούλη Αχιλλέα και Ελένη Ζωΐοπούλου καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. Κωστούλη Δημήτρη και Θεοχαρόπουλο Στέλιο που παρευθρέθηκαν στην εκδήλωση αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΝΛ Μερτζανίδη Κώστα, Γκρίμπα Αργύρη και τον πρώην Αντιδήμαρχο και πρόεδρο της επιτροπής παρατηρητών ΕΠΣΝΛ κ. Χατζούλη Χρήστο.

Επίσης θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση».