Βαθμολογία

Δεν βρήκαν δίχτυα Φαλανιακός και Κίσσαβος Συκουρίου!

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Φαλανιακό και τον Κίσσαβο Συκουρίου παρέμεινε στην «λευκή» ισοπαλία 0-0 σε ένα ντέρμπι χωρίς νικητή στο γήπεδο Δασοχωρίου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το ματς διεξήχθη με ηλιόλουστο καιρό αλλά πολύ κρύο, σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο παρουσία τουλάχιστον 100 φιλάθλων και από τις δύο ομάδες.

Στο αγωνιστικό μέρος στο πρώτο ημίχρονο ο Κίσσαβος ήταν εκείνος που είχε την υπεροχή, προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Δύο καλές σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος. Στο 11’ καλό σουτ του Κώτσια έδιωξε με τις γροθιές ο Κωνσταντίνου, ενώ στο 17’ την κεφαλιά του Τζιούρα εξουδετέρωσε ο Κωνσταντίνου.

Ο Φαλανιακός από την πλευρά του ανταποκρίθηκε άψογα στα αμυντικά του καθήκοντα, η επανάληψη έκριβε από δύο πολύ καλές ευκαιρίες για τις δύο ομαδες και ένα δοκάρι οριζόντιο για τον Κίσσαβο, όμως η μπάλα ποτέ δεν βρήκε δίχτυα.

Στο 53’ το φάουλ εκτέλεσε ο Κώτσιας, την κεφαλιά ο Τζέκας, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Στο 73’ η ευκαιρία ήταν για τον Φαλανιακό, όταν ο Πάνου έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή και ο Καρακίτσιος μπροστά από το τέρμα δεν την έστειλε στα δίχτυα.

Δύο λεπτά μετά ο Χριστοδουλόπουλος έβγαλε τη σέντρα για τον Ιωαννίδη και αυτός εξ’ επαφής έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 88’ η μεγάλη ευκαιρία για το Συκούριο, όταν το γυριστό σουτ του Λανάρα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Με την μεγαλύτερη ευκαιρία διαρκείας στο 89’ για τον Κίσσαβο όταν την κεφαλιά έκανε ο Αγγέλης, έδιωξε ο Πάνου πάνω στην γραμμή και στην επαναφορά το σουτ του Κώτσια έδιωξε ο Θεοχαρίδης.

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου (46’ Θεοχαρίδης), Καρυώτης (85’ Σκόμπας), Πάνου, Σούλης (15’ λ.τρ. Κλαούντιο), Πανταζής, Γκανάτσας, Μπαλαής, Ιωαννίδης, Κωστόπουλος (58’ Χριστοδουλόπουλος), Κυρίτσης, Ραμάϊ (85’ Αλατάς).

Kίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου, Λανάρας, Χάμος, Κουλουκτσής, Ντιντής Θ., Μπολάκης, Κορδέλας, Τζιούρας (82’ Πλιάγκας), Κώτσιας (91’ Τριανταφύλλου), Τζέκας, Αγγέλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Στάϊκος, Νίκζας, Μπλιώνας.