Βαθμολογία

Μάχη με νικητή τον Απόλλωνα στην Φιλιππούπολη!

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα έδωσε ο Απόλλων Λάρισας ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Ολύμπου Γόννων στο γήπεδο Φιλιππούπολης. 

Γερεντές Θωμάς και Ανδρέας Χατζηλιόντας οι σκόρερ των νικητών που πάτησαν το "γκάζι" στην επανάληψη. Είχε τις δικές της στιγμές στην αναμέτρηση η ομάδα του Δημήτρη Κωστή που μπορούσε να μείνει στο ματς και να πάρει κάτι από αυτό.

Toυ Χρήστου Δαϊρετζή

Το ματς: 

Παιχνίδι κέντρου με αρκετές δυνατές μονομαχίες στο πρώτο μέρος, με τον αγωνιστικό χώρο να είναι μέτριος και να μην βοηθάει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων. Η πρώτη υποψία ευκαιρίας σημειώθηκε στο 7ο λεπτό όταν ο Μπούμπουλης Β. βρέθηκε στην περιοχή από πλάγια θέση, με τους αμυντικούς των γηπεδούχων να απομακρύνουν. Στο 28' ο Μπουκουβάλας σούταρε από τα όρια της περιοχής με τον Μπαρμπαγιάννη να μπλοκάρει εύκολα. 

Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους, η αναμέτρηση έδειξε να βρίσκει την "σπιρτάδα" που της έλειπε με τον ρυθμό σταδιακά να ανεβαίνει. Στο 35ο λεπτό ο Γερεντές Γ. με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Κούρτι ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία στην "καρδιά" της άμυνας των φιλοξενουμένων και πλάσαρε τον εξερχόμενο Μπαρμπαγιάννη με την μπάλα να φεύγει εκτός εστίας πάνω από τα δοκάρια. Ένα λεπτό αργότερα, ο Αθανασιάδης πάτησε στην αντίπαλη περιοχή και δέχθηκε ένα μαρκάρισμα από αντίπαλο αμυντικό με τους ανθρώπους του Ολύμπου να φωνάζουν για πέναλτι, ωστόσο ο κ. Ακρίβος είχε αντίθετη άποψη. 

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Κωστή μπήκαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους. Έχασαν μια ανεπανάληπτη ευκαιρία μόλις στο 47ο λεπτό όταν ο Μπούμπουλης Β. υποδέχθηκε την μπάλα στην "καρδιά" της περιοχής όντας αφύλακτος με τον Φαρμάκα να πραγματοποιεί μια σπουδαία επέμβαση και να κρατάει το μηδέν για την ομάδα του. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 54ο λεπτό. Ο Ανδρέας Χατζηλιόντας πραγματοποίησε μια πανέμορφη μπαλιά προς τον Τσαπατόρη κόβοντας ουσιαστικά στα δυο την αντίπαλη άμυνα με τον δεύτερο να γυρίζει την μπάλα για τον νεοεισερχόμενο Γερεντέ Θ. που σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0. 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα δευτερόλεπτα αργότερα. Ο Ζαϊρές βρέθηκε σε θέση βολής έπειτα από όμορφη ανάπτυξη με τον ποδοσφαιριστή του Ολύμπου να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Στο 70ο λεπτό η ομάδα του Τάσου Βενέτη διπλασίασε τα τέρματά της, τελειώνοντας την υπόθεση νίκη. Ο Τσαπατόρης πέρασε για τον Χατζηλιόντα ο οποίος με όμορφο πλασέ κατάφερε να νικήσει για δεύτερη φορά τον Μπαρμπαγιάννη γράφοντας το 2-0. 

Από εκεί και πέρα η ομάδα του Δημήτρη Κωστή δεν τα παράτησε και θέλησε να μπει εκ νέου στην αναμέτρηση, παλεύοντας γι' αυτό μέχρι το φινάλε. Στον οι γηπεδούχοι θέλησαν να διαχειριστούν την υπέρ τους "κατάσταση". Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι με τον Απόλλωνα Λάρισας να κερδίζει ένα σημαντικό τρίποντο που τον κρατάει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Στον αντίποδα, αυτή του Ολύμπου Γόννων κρατάει τα καλά στοιχεία από την εμφάνιση στο παιχνίδι και κοιτάζει την συνέχεια με σκοπό να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος. 

Διαιτησία:

Aκρίβος Κωνσταντινος

Βοηθοί: Τζιμούρτος Βασίλης - Μπασινός Γιάννης

Οι συνθέσεις: 

Απόλλων Λάρισας(Τάσος Βενέτης): Φαρμάκας, Νικολακούλης, Γερεντές Γ., Μπαγιώτας(76' Λάιος), Τερζούδης, Μπουκουβάλας, Σιάτρας(82' Τζιμόπουλος), Χατζηλιόντας(72' Διβανές), Κούρτι(46' Γερεντές Θ.), Τσιούτσιας(72' Χατζής), Τσαπατόρης

Όλυμπος Γόννων(Δημήτρης Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Αλεξίου, Σέντζας(80' Λιόγκας), Μπούμπουλης Θ., Περδίκης, Μπούμπουλης Β., Ζαϊρές(70' Κίτσιος), Κολτσίδας(67' Κόκρας), Γελαλής, Αθανασιάδης(80' Αλεξόπουλος)