Βαθμολογία

Πήρε το ντέρμπι η Δήμητρα Γιάννουλης

Ένα δυνατό παιχνίδι έγινε στην Γιάννουλη ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, την Δήμητρα και την Δόξα Βλαχογιαννίου με τελικό σκορ 2-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι διεξήχθη σε έναν βαρύ και κακό αγωνιστικό χώρο, ήταν μοιρασμένο και βάση ευκαιριών για τις δύο ομάδες.

Στο πρώτο μέρος στο 8’ ο Σωκράτης Φακίτσας έκανε το καλό σουτ που έφυγε άουτ, στο 20’ ο Πατσής για τη Γιάννουλη στο ντεμπούτο του είχε χαμένο τετ α τετ.

Στο 25’ η κεφαλιά του Ιωαννίδη την απέκρουσε σε κόρνερ ο Κοτλής, ενώ στο 30’ ο Γραβάνης έκανε το σουτ, μπλόκαρε όμως ο Παπαϊωάννου.

Προηγήθηκε η Γιάννουλη στο 32’ με το δυνατό σουτ του Μπάμπαλη για το 1-0, ενώ στο 44’ «απάντησε» η Δόξα Βλαχογιαννίου με την ωραία κεφαλιά του Γιάννη Ιωαννίδη, ύστερα από την εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Λιάκου για το 1-1.

Στο 74’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν φάουλ σε μαρκάρισμα του Πατσή επάνω στον Αθανασούλη, ο διαιτητής που ήταν κοντά έδειξε το ματς να συνεχιστεί. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Γραβάνης έδωσε στον Θάνο Δαούλα που με ωραίο τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 82’ ο Δαούλας θα μπορούσε να είχε πετύχει και τρίτο τέρμα, αφού έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 90’ δεύτερη κίτρινη – κόκκινη δέχθηκε ο Πατσής και έτσι η Δήμητρα ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες.

Δήμητρα Γιάννουλης (Μάκης Αλεξούδης): Κοτλής, Ντούφας (46’ Δαούλας), Ντραμπάκουλος, Τσεκούρας, Κουρούτσαλης, Τάφα, Πατσής, Μπάμπαλης, Γραβάνης (83’ Βιλανάκης), Μπάκος (93’ Καλογιάννης), Τσακνάκης (96’ Μανάκας).

Δόξα Βλαχογιαννίου (Δημήτρης Αλεξανδρής): Παπαϊωάννου, Παληγιάννης, Παπανικολάου (80’ Λιανός), Ιωαννίδης, Κυπαρίσσης, Πέτρου (80’ Ρόντε), Λιάκος, Γκουρομπίνος Δ., Φακίτσας Σ. (66’ Θανασούλης), Δούκας, Φακίτσας Απ. (66’ Λάκης).

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Νάκας, Τσακνάκης.