Βαθμολογία

Πολλές (Χ)αμένες ευκαιρίες στο ντέρμπι της Νέας Πολιτείας

Ένα πολύ ενδιαφέρον ματς διεξήχθη το Σάββατο (13/1) στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας ανάμεσα στην τοπική Αστραπή και το Ναρθάκι με τελικό σκορ 0-0.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς ήταν πραγματικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Η αναμέτρηση διεξήχθη με αρκετό κρύο αλλά και δύο κόκκινες κάρτες με τις δύο ομάδες να παίζουν για ένα μεγάλο μέρος του αγώνα με δέκα παίκτες.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί, είχαν ένα δοκάρι και πολλές χαμένες ευκαιρίες, ιδίως στο δεύτερο μέρος. Το μόνο που τους έλειπε ήταν το γκολ, σε ένα ματς όπου οι νεαροί παίκτες της Αστραπής έκαναν πολύ καλή προσπάθεια και έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο.

Από την άλλη το Ναρθάκι έδειξε πως διαθέτει μία δυνατή και έμπειρη ομάδα και σίγουρα έδειξε με τη σειρά του πως δίκαια είναι στις πρώτες θέσεις. Αμυντικά το Ναρθάκι κράτησε πολύ καλά και κατάφερε να βάλει «φρένο» στην Αστραπή (με σωτήριες επεμβάσεις του Μαργαρίτη). Επιθετικά προσπάθησε κυρίως με κάποιες αντεπιθέσεις, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 2’ ο Καλτσάς έδωσε ωραία πάσα στον Δαλλιό, ο τελευταίος έκανε το σουτ από πολύ καλή θέση, όμως δεν βρήκε δίχτυα. Στο 15’ ο Χουσενάϊ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, έκανε το σουτ, έδιωξε εντυπωσιακά ο νεαρός Τσιάρας και στην επαναφορά ο Κατσανάκης έκανε νέο σουτ που πέρασε άουτ.

Στο 26’ ο Παπαδάκος για την Αστραπή είχε δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε. Στο 31’ από κόρνερ της Αστραπής, ο Μακρής πήρε την κεφαλιά και την έστειλε λίγο άουτ.

Για να φτάσουμε στο 32’ όταν σε μία ανύποπτη φάση, Χουσενάϊ και Χριστοδούλου δέχθηκαν την κίτρινη κάρτα (λογομάχησαν) και αμέσως μετά την δεύτερη κίτρινη – κόκκινη για λεκτική αντιπαράθεση που είχαν εκ νέου.

Στο 41’ σουτ του Αρχοντή πέρασε λίγο άουτ, από πάσα του Παπαδάκου και στο 42’ ο Αρσενόπουλος Α. έκανε το σουτ εκτός περιοχής για το Ναρθάκι που πέρασε όμως άουτ.

Στην επανάληψη ο Αρσενόπουλος Α. έκανε το σουτ και ο Τσιάρας έδιωξε σε κόρνερ. Στο 52’ από κόρνερ του Ναρθακίου, ο Κυριαζόπουλος πήρε την κεφαλιά που έφυγε άουτ.

Τρία λεπτά μετά ο Δαλλιός σε πλεονεκτική θέση για την Αστραπή έκανε το σουτ, ο Μαργαρίτης έδιωξε σωτήρια! Στο 56’ ο Καλτάς έκανε το σουτ από κοντά, μπλόκαρε πάλι ο Μαργαρίτης.

Στο 68’ ο Τσιτσικλής για το Ναρθάκι έκανε το γέμισμα, έδιωξε σε κόρνερ ο Τσιάρας. Τρία λεπτά μετά ο Αρχοντής έκανε το σουτ, σε δεύτερο χρόνο μπλόκαρε ο Μαργαρίτης πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο 74’ ο Τσακμάκης για την Αστραπή από πλάγια έκανε το σουτ, πέρασε λίγο άουτ και στο επόμενο λεπτό ο Δαλλιός βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, ο Μαργαρίτης έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ!

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές – Θανάσης Τσουμάνης): Τσιάρας Θεοφ., Σταθάκος, Τσιάρας Αθ. (64’ Καραμάνης), Κατσιάνος, Μακρής, Χριστοδούλου, Παπαδάκος (81’ Αλευράς), Βλησαρούλης, Καλτσάς (64’ Τσακμάκης), Αρχοντής, Δαλλιός.

ΑΟ Ναρθακίου (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Μαργαρίτης, Πατσιούρας (46’ Κατσικόπουλος), Μπανιάς (67’ λ.τρ. Μακρής), Αγγελόπουλος, Γκατζόγιας, Χουσενάϊ, Κυριαζόπουλος, Αγγελουσόπουλος (46’ Τσιτσικλής), Πλίτσης (46’ Βόπης), Κατσανάκης (79’ Δημητρόπουλος), Αρσενόπουλος Απ.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Καρακώστας, Κοτούμπας Δ.