Βαθμολογία

Παίκτης του Μακεδονικού o Γιώργος Κουλούρης

Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κουλούρη, υπό μορφήν δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν από τον ΠΑΟΚ Β.

Ο 19χρονος (22/07/2004) μεσοεπιθετικός μπορεί να υπηρετήσει τόσο τον ρόλο του winger όσο και αυτό του εσωτερικού επιτελικού μέσου. Κατάγεται από την Κέρκυρα, από τις υποδομές της οποίας αναδείχθηκε, πριν κάνει το βήμα στον ΠΑΟΚ και τις ομάδες Κ17 και Κ19. Σε ηλικία 17 ετών αποτελούσε βασικό στέλεχος της ομάδας του ΠΑΟΚ Β στην Super League 2, ενώ η παρουσία του περιορίστηκε πέρυσι, λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Με σπουδαίο ταλέντο και εργατική νοοτροπία, ο νεαρός Κουλούρης είναι ένας πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής που ψάχνει την σταδιακή καθιέρωση του στο ποδόσφαιρο ανδρών. Παράλληλα, είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας Κ19.

Στον Μακεδονικό επέλεξε ως αριθμό φανέλας το νούμερο 19. Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Γιώργο στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγεία και επιτυχίες σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο!