Βαθμολογία

Η αγάπη για το ποδόσφαιρο έχει όνομα… Μυραϊκός!

Ο Μυραϊκός είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα που αγωνίζεται στις μικρές κατηγορίες του τοπικού πρωταθλήματος. Ιδρύθηκε από ανθρώπους που είχαν μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο.

Το 1981 με πρόεδρο τον αείμνηστο Βασίλη Βράκα και με την βοήθεια των αδελφών, Ιωάννη Βράκα Δικηγόρου και Παναγιώτη Βράκα Επιχειρηματία, η ομάδα συνέχισε όλα αυτά, παρά τις δυσκολίες να αγωνίζεται, χωρίς σταματημό, 43 ολόκληρα χρόνια από ανθρώπους που προσπάθησαν να κρατήσουν ζωντανή, γιατί όλοι τους είχαν πάθος για αυτό που κάνανε, την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο.

Οι άνθρωποι που ακολούθησαν στην θέση του προέδρου του Μυραϊκού, έχοντας την αμέριστη βοήθεια των συγχωριανών τους, κράτησαν πάντα ψηλά την αγάπη τους για τον Μυραϊκό και την υποστήριξη τους παρόλο που η ομάδα τους αγωνίζεται πάντα στις μικρές κατηγορίες.  

Οι πρόεδροι που οδήγησαν τον Μυραϊκό στο σήμερα ήταν ο Κων/νος Θεοχάρης, ο Ευάγγελος Ακριβούλης, ο Γιώργος Κουμπούρας, ο Γιώργος Μπόλιας.

Όλοι αυτοί, έβαλε ο καθένας το μεράκι και την αγάπη τους, για να έρθει και να αναλάβει την ομάδα, ο άνθρωπος που πρώτα σαν παίκτης και τα τελευταία 23 χρόνια σαν παράγοντας του Μυραϊκού, Γιώργος Μητράς να προσπαθεί να τον κρατήσει ζωντανό, παρόλο που η ομάδα δεν παίζει στο χωριό της.

Σε όλον αυτό τον αγώνα βέβαια έχουν συμβάλει πάρα πολλοί άνθρωποι και πρώτοι από όλους τα παιδιά του τότε Παναγροτικού: Μπόζαρλης Ηλ, Μποκόρος Κ, Παναγούλης Δ, Κατσανούλης Αθ, Μπαντούλης Θ, Λυμτσιούλης Γ. και άλλοι, πολλά παιδιά και άνθρωποι της Νίκαιας.

Κάτοικοι και επιχειρηματίες που ακόμα και σήμερα συνεχίζουν  να είναι κοντά στην ομάδα, όπως ο Γιώργος Παπαγιανόπουλος και Σπύρος Ακριβούλης, Επιχειρηματίες.   

Όπως επίσης ο Σταύρος Γκασκάνης που διετέλεσε και πρόεδρος και ο Σπύρος  Παπαγιανόπουλος παράγοντας και τέλος δύο άνθρωποι που όλα αυτά τα χρόνια ήταν στο πλευρό της ομάδας δίνοντας μεγάλο αγώνα για τον Μυραϊκό, είναι οι Κων/νος  Σολωμός και ο  Θανάσης Βαϊόπουλος. Έχοντας πάντα στο πλάι τους τον Άρη Παπαθανασίου, είναι ο άνθρωπος που μαζί με τον Γιώργο Μητρά (πριν σαν παίκτης και τώρα σαν Πρόεδρος) και τους παράγοντες Νίκο Χουλιάρα, Ευάγγελο Αθανασίου και Νίκου Καμπούρα, στηρίζουν τον Γιώργο  Μήτρο σε κάθε προσπάθειά του όπως και κάποια παιδιά ποδοσφαιριστές που είναι πάντα πιστοί στην ομάδα και δίνουν το φωτεινό παράδειγμα για τους νέους, αυτοί είναι οι Βλάνδος Μάκης, Δημήτρης Παναγούλης και Βασίλης Ζαρκαδούλος.

Ευχαριστήριο από τον Μυραϊκό στους χορηγούς, στους κατοίκους της Νίκαιας, στους Γιώργο Πασχούδη, Αχιλλέα Χατζούλη και Σπύρο Ακριβούλη. Για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Νασιακόπουλο για την βοήθειά του, όλα αυτά τα χρόνια και για την παραχώρηση του γηπέδου.